Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 23, 2013 22:33 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Obrazek
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Pon gru 23, 2013 22:40 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Obrazek

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto gru 24, 2013 0:37 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

:mrgreen: Zosik masz buziaka i życzenia świąteczne z całego serca :

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto gru 24, 2013 7:36 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Obrazek
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto gru 24, 2013 11:03 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Dużo zdrowia, szczęścia i pieniędzy dla Was, dla kociaków zdrowia i radości a dla psa Domu:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek[/
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 24, 2013 21:48 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Dziękuję Wam dziewczyny kochane.
I spokój, i szczęście, i zdrowie, i pieniądze bardzo się przydadzą, toteż przyjmujemy życzenia całymi sercami :mrgreen:

Wam też życzę wszystkiego dobrego - przede wszystkim odpoczynku i spokoju, a w drugiej kolejności siły do działania w nowym roku.

Kochamy, pozdrawiamy, mruczymy. :kotek:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob gru 28, 2013 20:30 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Psiak został dzisiaj zaszczepiony, teraz będzie na kwarantannie poszczepiennej do pracowników nie wykazuje agresji

Zgadnijcie o kim to :mrgreen:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob gru 28, 2013 20:39 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Jezu jak dobrze...

Ale kurdę, nie uzbierałyśmy nawet na paliwo w dwie strony, a co dopiero na opłacenie dt...
A ja w związku z wyjazdem małża do marca muszę z własnej jeno wypłaty utrzymać cały dom.
Pochlastam się przecież...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob gru 28, 2013 20:45 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

"Pan" dziś chciał Twój adres, żeby odwiedzić psa, bo pewnie pies tęskni, a i pytał, czy masz chłopa.. spodobałaś się :lol:

najszczesliwsza

Post » Sob gru 28, 2013 20:46 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

najszczesliwsza pisze:"Pan" dziś chciał Twój adres, żeby odwiedzić psa, bo pewnie pies tęskni, a i pytał, czy masz chłopa.. spodobałaś się :lol:

Ja pier...
Nie waż się nawet mówić na jakiej ulicy mieszkam (tym bardziej, że blisko)!
Już i tak wystarczy, że ma nr telefonu. Na szczęście firmowego, który mam wyłączony do 7 stycznia...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob gru 28, 2013 20:49 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

No płakał mi, że dodzwonić się nie może...

najszczesliwsza

Post » Sob gru 28, 2013 20:52 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

chętnie dałabym mu w mordę, żeby płakał bardziej
i kopałabym, i szarpała, i wyzywała od kur***
tak, jak on tego psa!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie gru 29, 2013 9:54 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

To jest tak zwana wartosć dodana.

kiedyś wydzwaniała Pani, zeby się dowiedzieć, czy pewien kotek znalazł domek. Kotka dokarmiała, mieszkał pod jej balkonem i miał ropień na pół gęby + był dziki jak czort........

No i Pani wydzwaniała, zeby się dowiedzieć czy znalazł domek........Tiaa . Został wyleczony i znalazłam mu miejsce w Kocim Świecie. Koty które były wolnozyjace mają tam kawał osiatkowanego terenu - taką jakby dużą wolierę + wejście do domu, gdzie mają jeden pokoj, budki itp. Nikt nie potrąci, nie zeżre, nie porani. Dach nad głową, ciepło, pełna micha + leczenie. Lepsze niż ulica na Ursynowie.

Pani jednak chciała żeby on mieszkał u kogoś. Ja też chciałam. Zapropnowałam zeby poszukała domu albo wzieła dorosłego dzikusa i pooswajała na tyle, zeby się nadawał.....Niee. Ona???? - chyba oszalałam.....
Ale za tydzień znów telefon czy domek znalazł........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 29, 2013 9:57 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Są tacy, którzy chca, zeby zwierzątko miało dobrze, ale nie ich rekami.

A co do pana - idę o zakład, ze bardzo by mu się przydało kolejne 10 - 20 zł, wiec może opisem łzawej historii życia wysępi od tej wrażliwej wariatki.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 29, 2013 11:29 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - ręce o(d)padają... :(

Na forum też mamy zwolenniczkę ratowania cudzymi rękami - justyna8585 się nazywa :evil: . Rzuca hasło "ratujcie dobrzy ludzie" a potem stwierdza, że ona nawet nie może odebrać telefonu/odpisać na forum/pomóc w odbiorze zwierzęcia/ podać nowych informacji, "bo jak wyjdzie że pomaga zwierzętom to z pracy u zakonnic wyleci" :roll: . Podrzucać, wciskać łzawe teksty - ma czas i możliwości.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]