Kotyszki amyszki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 16, 2015 14:33 Re: Kotyszki amyszki / Maciuś wrócił z adopcji / str.43

JoasiaS pisze:
Szkoda, że Maciuś wrócił z adopcji, ale może warto dalej szukać domku?
Szkoda blokować tymczasowe miejsce u mamy, bo może się jeszcze przydać... :)

Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie, Ty decydujesz, Amysiu :ok: :ok: :ok:

:D

U mamy w razie W jest znowu wolna piwnica :lol:
Wiesz co do Maciusia to postanowiliśmy zostawić go w rodzinie. Na razie jest u mamy , bo to miejsce zna , tam jest szczęśliwy . Zaprzyjaźnił się z Wackiem , bawi się z nim . To kot który non stop gada . W nocy też . Rozumiem że można tego nie wytrzymać ...Tylko mojej mamie to nie przeszkadza ;)
Jak mama nie da rady to zabierzemy go do siebie ...
Ostatnio edytowano Czw mar 19, 2015 10:13 przez amyszka, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 16, 2015 14:44 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Farciarz jeden :lol: :lol: :lol: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon mar 16, 2015 16:34 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Ale ma szczęście Maciejek :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 16, 2015 19:22 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

... czyli jednak ten 13-ty piątek wcale nie był dla niego taki pechowy ;)

Choc smutno oczywiscie, ze wrócił ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon mar 16, 2015 19:51 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Avian pisze:... czyli jednak ten 13-ty piątek wcale nie był dla niego taki pechowy ;)

Pewnie :201461
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto mar 17, 2015 9:59 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

:D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto mar 17, 2015 12:47 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Ma szczęście kot :D
Skoro wrócił 13 w piątek to przyniesie Wam wszystkim maksymalną porcję szczęścia :piwa: :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 18, 2015 21:02 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Czytałam o powrocie Maciusia na blogu, w sumie dobrze się stało bo nie ma to jak w rodzinie :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw mar 19, 2015 7:41 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

To ja jeszcze dopiszę - 3 razy wracały do mnie z adopcji koty : Łaciak, Wisienka i Milusia. Cała trójka trafiła do nowych domów - cudownych, wymarzonych, gdzie dziś żyją szczęśliwe i kochane :201461
Tylko Radka przestałam ogłaszać jak wrócił z adopcji.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw mar 26, 2015 16:52 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

Avian pisze:To ja jeszcze dopiszę - 3 razy wracały do mnie z adopcji koty : Łaciak, Wisienka i Milusia. Cała trójka trafiła do nowych domów - cudownych, wymarzonych, gdzie dziś żyją szczęśliwe i kochane :201461
Tylko Radka przestałam ogłaszać jak wrócił z adopcji.

Wiesz Avianku gdyby Maciuś był okazem zdrowia i nie zawodził w nocy to pewnie bym szukała mu domku do skutku. Ale to alergik , jak tylko coś nie tak to łyse placki i strupy. Na szczęście w porę wrócił i sytuacja jest opanowana.
My go kochamy , nie przeszkadza nam że miaukoli , że oczko łzawi i że to dodatkowa gęba do wyżywienia :lol:
Niech tylko zdrowy będzie i nich bryka do woli .
Mama na szczęście też go bardzo lubi :201461
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob mar 28, 2015 9:14 Re: Kotyszki amyszki /Czanuszek Maciuś wrócił z adopcji / st

amyszka pisze:My go kochamy , nie przeszkadza nam że miaukoli , że oczko łzawi i że to dodatkowa gęba do wyżywienia :lol:
Niech tylko zdrowy będzie i nich bryka do woli

:D :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 13, 2015 13:36 Re: Kotyszki amyszki / Maciuś wrócił z adopcji / str.43

Amyś, weryfikacja na Twoim blogu weszła na jakiś wyższy level i nijak nie mogę wysłać tam posta, wiec tutaj potrzymam kciuki za Gutkowe zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok:
Dbaj o naszego ulubionego rozrabiakę :)
Całuję mocno wszystkie trzy kotyszkowe główki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 13, 2015 15:42 Re: Kotyszki amyszki / Maciuś wrócił z adopcji / str.43

JoasiaS pisze:Amyś, weryfikacja na Twoim blogu weszła na jakiś wyższy level i nijak nie mogę wysłać tam posta, wiec tutaj potrzymam kciuki za Gutkowe zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok:
Dbaj o naszego ulubionego rozrabiakę :)
Całuję mocno wszystkie trzy kotyszkowe główki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Joasiu :1luvu: Dbam jak potrafię . Dziś byliśmy na kolejnej kroplówce. Myślę że do czwartku z nim pojeździmy . Na koniec kolejne wyniki i się okaże czy jest poprawa. Pacjent ma apetyt i załatwia się jak należy . Ale to jeszcze nie ten rozbrykany i radosny kotek (
Co Ty mówisz , jakieś problemy z wpisaniem komentarza ? Przecież niby można jako anonim pisać bez żadnych takich . Muszę to sprawdzić 8)
Jaka weryfikacja ? :twisted:
Zrób skrina i wklej jakby co ...

Uściski i głaski dla Twoich kotecków :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon lip 13, 2015 20:34 Re: Kotyszki amyszki / Maciuś wrócił z adopcji / str.43

amyszka pisze:Dziękuję Joasiu :1luvu: Dbam jak potrafię . Dziś byliśmy na kolejnej kroplówce. Myślę że do czwartku z nim pojeździmy . Na koniec kolejne wyniki i się okaże czy jest poprawa. Pacjent ma apetyt i załatwia się jak należy . Ale to jeszcze nie ten rozbrykany i radosny kotek (

Będzie dobrze. Na pewno :ok: :ok:
amyszka pisze:Co Ty mówisz , jakieś problemy z wpisaniem komentarza ? Przecież niby można jako anonim pisać bez żadnych takich . Muszę to sprawdzić 8)

Próbowałam dodać komentarz jak zawsze, a tu każą mi wskazywać na maciupeńkich obrazeczkach jakieś makarony, sałatki i znaki drogowe :twisted:
To stanowczo nie na moje oczy :roll: . Odpuściłam :lol:
amyszka pisze:Uściski i głaski dla Twoich kotecków :1luvu:

Dziękuję! :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lip 14, 2015 12:11 Re: Kotyszki amyszki / Maciuś wrócił z adopcji / str.43

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:
amyszka pisze:Co Ty mówisz , jakieś problemy z wpisaniem komentarza ? Przecież niby można jako anonim pisać bez żadnych takich . Muszę to sprawdzić 8)

Próbowałam dodać komentarz jak zawsze, a tu każą mi wskazywać na maciupeńkich obrazeczkach jakieś makarony, sałatki i znaki drogowe :twisted:
To stanowczo nie na moje oczy :roll: . Odpuściłam :lol:

Ale ja nic nie zmieniałam . Nie mam ustawionej weryfikacji obrazkowej , więc nie wiem co mogę zrobić żeby to poprawić :(
Komentować może każdy , nawet anonimy . I widzę że innym się udaje ;)
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]