Ponieważ niektórzy dziwią się ile będę musiała wydać na Zosię -podaję link do mojej przychodni z cennikiem.
http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=242 Niekiedy drożej -wychodzi taniej.To dobra przychodnia -mam tam wet.internistę i chirurga któremu ufam..Dzwoniłam przed chwilą,Ponieważ Zosia była tylko raz szczepiona niby we wrześniu ???????????????. można zaszczepić ją wcześniej.ale przedtem muszę zrobić jej kał.( nowy wydatek ),albo profilaktycznie odrobaczyć wszystkie zwierzaki w domu.

Chyba wybiorę opcje drugą ,bo i tak po roku trzeba je odrobaczyć.Chociaż nie jestem pewna co do małej ,bo jest zestresowana.A łapanie i podawanie tabletki powiększy jej stres.Jak nie będzie miała robali dopiero badanie internistyczne szczepienie,analizy i za jakiś czas jak będzie wszystko dobrze to sterylka.Kazała mi ją obserwować,co czynię,bo non stop jesteśmy razem. Sterylizować dopiero jak wyjdzie ze stresu.
Dziś pierwszy raz Zosia wskoczyła mi na kolana i dała się popieścić .Trwało krótko.ale to wielki sukces.