Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:a zapomialabym
tamtego proboszcza juz nie ma - przeniesli go bo na dziwki chodzil i popijal a na mnie i brata patrzyl z niesmakiem ze bez slubu sie ....
A w tym roku na kolęde przyszedl jakis stary trep i pyta malego czy umie sie przezegnac
ja mu na to ze on nie mowi - to najpierw mnie zjebal ze koty nie schowane, bo wyszly akurat jak wlazlo to to i obwachac mu kiecke chcialy, potem ze swiatlo nie takie, potem ze swieczki mam zapalic. w koncu otworzyl niby przyadkiem na jakism tam wersecie o niemowach, ze to dzialanie zlych mocy itp i potem usiadl i zapytal czy zrozumialam przeslanie, czy kojarze kto mnie przeklnal jak w ciazy bylam ze dziecko mi nie mowi bo to sa demona moce i dodal ze mam isc na rekolekcje to wszytsko sie ulozy
kurka no zapomnialam isc a pewnie Filip by zaczal moiwc po powrocie
a ktoras koleda w stecz u matki bylam i tez jakis stary grzyb przyszedl i pyta czy do kosciola chdzimy z malym , mowie ze nie bo nie mamy wstepu na msze bo jestesmy nie slubni, ze proboszcz tak powiedzial a on na to - Bo On mial taka misje od Boga
Wiec drogie panie jak wam ksiadz kiedy krwi na psuje to on ma taka misje od Boga
z każda kolęda mam coraz większą ochote zmienic wyznanie - te w sumie mi przypisano jako dziecku, nikt nie pytal czy chce
pozukam takiej gdzie nie ma tych hipokrytów księzy co przeklna człowieka za własne uczynki
Boze stworzonka
mar9 pisze:bozena640 pisze:joszko89 pisze:Cześć Gromadziu!Duża Wam coś kupiła z okazji Dnia Kota?
Bo myśmy nic nie dostali, no ale przeżyjemy
![]()
Witaj Ciociu z kociastymi![]()
![]()
![]()
Duża jak wieczorem wróci z pracy to może coś nam da
na pewno kupi, Duża Was kocha![]()
![]()
ewka63 pisze:Witaj Bożenko
Witajcie koteczki, dla was samych ciepłych chwil życzymy z okazji dnia kota
Ederlezi pisze:z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać i najlepsze życzenia dla kociaków złożyćwielu smacznych przekąsek dziś i zawsze !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Hana, MB&Ofelia i 25 gości