MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 03, 2012 9:12 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Justa&Zwierzaki pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

cudnie :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justyś czas na zmianę tytułu wątku, czyz nie? :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 08, 2012 22:19 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Witam po dłuższej przerwie.
Morfi już całkiem się u nas zadomowił. Jego ulubioną zabawą jest gonienie się z Maluchami po całym domu, na mizianie ma czas z samego rana albo przed samym snem. Uwielbia przesiadywać na parapecie i obserwować co się dzieje za oknem. Od kilku dni wyprowadzamy Morfiego na smyczy, żeby mógł pozwiedzać ogródek i problem jest jak musi wracać;)

Co do kontaktów z Vikulą to jest nieźle. Na początku przyglądał się Vikuli z odpowiedniej, bezpiecznej wysokości. Mógł spokojnie obserwować jak reagują na nią Maluchy. Kilka razy już się z Vikulą obwąchał, ale jak trwało to dłuższą chwilę, to Morfi prychał, a Vika grzecznie odchodziła.

Zuzia lepiej reaguje na Morfiego niż na Maluchy. A co dotyczy Maluchów, to Ziva okazała się chłopczykiem, więc musimy znaleźć jemu inne imię;)

Wysłałam do Phantasmagori kilkanaście zdjęć, oczywiście do selekcji;), ponieważ nie umiałam się zdecydować;). Dzięki jej uprzejmości w najbliższym czasie się pojawią.

Może to nie dużo, ale Morfeuszek schudł 20 dag ;)
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Śro sie 08, 2012 23:12 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Pewnie Justyna już wam to powiedziała, ale powiem i ja, że takiego dobrego i mądrego domu życzyło by się każdemu zwierzakowi :ok: Powiem też, że dzięki takim ludziom jak Wy Justyna wie że warto robić to co robi. Nie macie pojęcia, jak bardzo takie wiadomości dają siłę do walki o każdą następną biedę :ok:
Fotki wstawię jutro po obrobieniu, bo dziś już padam na ryjek. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sie 09, 2012 14:10 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Przeczytałam kilka stron i micha mi się cieszy że TEN Morf :1luvu: już ma domek i to jeszcze jaki :1luvu: :1luvu:

Wszytskiego Najlepszego Kiciu na Nowej Drodze Życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 09, 2012 14:25 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

malymi kroczkami sie do celu dochodzi :)
ciesze sie, ze Morfis czuje sie juz u was calkowicie u siebie :) Widze, ze macie bardzo madrego psa :1luvu: Mysle, ze z czasem ich relacje moga sie ocieplic znacznie, ale na poczatek poki nie chca za duzo ze soba miec kontaktu, to ok, niech tak zostanie. Mam jednak bardzo silne przeczucie, ze miedzy nimi zaiskrzy nic sympatii, tylko musza sie dotrzec :) warto wiec cierpliwie czekac :)

a ja czekam na fotki :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sie 10, 2012 18:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

phantasmagori pisze:Pewnie Justyna już wam to powiedziała, ale powiem i ja, że takiego dobrego i mądrego domu życzyło by się każdemu zwierzakowi :ok: Powiem też, że dzięki takim ludziom jak Wy Justyna wie że warto robić to co robi. Nie macie pojęcia, jak bardzo takie wiadomości dają siłę do walki o każdą następną biedę :ok:
Fotki wstawię jutro po obrobieniu, bo dziś już padam na ryjek. :wink:

O tak, to jest jak paliwo, aby dalej walczyć o te które maja najgorzej w życiu ...
Czekamy na fotki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sie 10, 2012 19:31 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt sie 10, 2012 19:38 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt sie 10, 2012 19:38 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Reszta jutro :wink: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt sie 10, 2012 20:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Łał, Morfi Ty szczęściarzu :ok: :piwa:
No chyba zacznę klonować takie domki jak aleusha :1luvu: , Bardzo Wam dziękuje za opiekę nad Morfim :1luvu: Bardzo tez dziękuje Phanti za obróbkę i wklejenie fotek :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sie 10, 2012 21:20 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Boski domek :1luvu: Boskie zdjęcia :1luvu: Morfiku :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sie 10, 2012 22:04 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

phantasmagori pisze:Obrazek

8O 8O 8O 8O w pilke grasz??!! :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 12, 2012 17:11 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sie 12, 2012 17:16 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]