SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 20:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

beznadziejnie :roll:
o 17 pojechaliśmy na pogotowie bo mi się Małoletniej oko nie podobalo..... jakby zatarte, czerwone...
z pogotowia nas odesłali na ostry dyżur do szpitala... tam pod drzwiami stalam jak pojeb przez 30min bo przecież nikogo w gabinecie nie było :evil:
chyba przeszkadzałam pić kawę.....
diagnoza: zapalenie spojówek, prawdopodobnie na tle bakteryjnym... dostala kropelki i maść i 40zł w aptece zostało :(
no i szlaban na przedszkole w tym tygodniu.....
dobrze ze mam trochę luzu w pracy i mogłam się poprzestawiaći.... także do południa ja z nią w domu a po południu B....
kur....#$%^& zajebiście się rok zaczął....
także Gosiek chyba podjadę koło południa bo po południu pracuje....

poza tym nie jest źle... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 20:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:beznadziejnie :roll:
o 17 pojechaliśmy na pogotowie bo mi się Małoletniej oko nie podobalo..... jakby zatarte, czerwone...
z pogotowia nas odesłali na ostry dyżur do szpitala... tam pod drzwiami stalam jak pojeb przez 30min bo przecież nikogo w gabinecie nie było :evil:
chyba przeszkadzałam pić kawę.....
diagnoza: zapalenie spojówek, prawdopodobnie na tle bakteryjnym... dostala kropelki i maść i 40zł w aptece zostało :(
no i szlaban na przedszkole w tym tygodniu.....
dobrze ze mam trochę luzu w pracy i mogłam się poprzestawiaći.... także do południa ja z nią w domu a po południu B....
kur....#$%^& zajebiście się rok zaczął....
także Gosiek chyba podjadę koło południa bo po południu pracuje....

poza tym nie jest źle... ;)

Skąd ja to znam, jakie dostała krople?
Jestem na GG sobie jakby co...
I kocham ostry dyżur okulistyczny u nas, no koooocham.
Na dole ambulatorium czy coś, drzwi z wielkim okiem, karteczka, że dyżur na 7 piętrze, jedziesz na 7 piętro i każą zjechać na dół po papierek jakiś... :ryk: przerabiałam to z dzieciem ze 3 razy
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 20:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

chibroxin i neomycynę dostała....
no nie, ja nieświadomie pojechałam od razu na 7 piętro a tam mi pani zaczęła tlumaczyć jak jakieś idiotce, że na dół muszę jechać... nawet mi droge do windy tłumaczyła 8O
jesoooo nie wiedziałam, że wyglądam jak debil.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 20:59 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Mi syn takie cos z przedszkola przywlokł....
tydzien chodziłam w okularach slonecznych
a wybitnie pochmurno było, cieżko za kólkiem
rano nie mogłam otworzyc oczu bez namoczenia rzęs
zrozumialam co czują te biedne koty z zalepionymi slipiami
pewnie tez by mi oczy wygnily jakbym nie była człowiekiem :(
wirusowe zapalenie spojówek nadkazone bakteryjnie....

zdrówka dla malej
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 01, 2012 21:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Do Patrycji- no bo to ostatni wątek na razie, ale z forum nie znikam, będę tu siedzieć do usranej śmierci :mrgreen: .

Do Asi- no to współczuję serdecznie, podjedź, kiedy będziesz chciała, ja się dostosuję :ok:
Takie zapalenie przerabiałam z moją młodszą córką dwa razy, w dodatku ponoć zaraźliwe 8O .
Tragedia z ręcznikami i innymi rzeczami wspólnego użytku....

Dune- wczoraj nie przywitałam, bo padłam...więc witaj dziś :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 01, 2012 21:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

dune... no własnie podejrzewam, że to z przedszkola może być.....
muszę teraz na maxa uważać zeby na mnie nie przelazło bo oczy mi potrzebne w pracy... i to bardzo ;)
bo ja wychowawca potencjalnych morderców jestem :ryk:

edit
vip0 pisze:Do Patrycji- no bo to ostatni wątek na razie, ale z forum nie znikam, będę tu siedzieć do usranej śmierci :mrgreen: .

a ty czytałas że wątek może być dłuższy niż 100 stron?
nooo to będzie taki kilometrowy...... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 21:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wątek będzie miał dokładnie 102 strony :mrgreen: ...
Ja dziś taka w skowronkach, bo sen miałam piękny i poniekąd z Wami związany :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 01, 2012 21:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

oj tam... załatwimy ci 1002 strony ;) jedno zero w tą czy w tamtą ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 21:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Do Patrycji z forum nie znikam, będę tu siedzieć do usranej śmierci :mrgreen: .

Dune- wczoraj nie przywitałam, bo padłam...więc witaj dziś :1luvu: !

zupełnie jak ja, witaj :)

johaśka pisze:dune... no własnie podejrzewam, że to z przedszkola może być.....
muszę teraz na maxa uważać zeby na mnie nie przelazło bo oczy mi potrzebne w pracy... i to bardzo ;)
bo ja wychowawca potencjalnych morderców jestem :ryk:

mój przywlókł z przedszkola sam nie cierpiąc na tym wcale....mnie sieknęło
a jemu nic, tyle ze pani mówiła ze szaleje oczny wirus
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 01, 2012 21:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Na chwilkę małą sobie pójdę, bo zdjęcia chciałam wstawić i muszę z aparatu zrzucić...to znaczy wirtualnie sobie pójdę, ale zaraz będę spowrotem :D .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 21:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Wątek będzie miał dokładnie 102 strony :mrgreen: ...
Ja dziś taka w skowronkach, bo sen miałam piękny i poniekąd z Wami związany :1luvu: .

Małgoś a co Ci się pięknego śniło :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie sty 01, 2012 21:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

puszatek pisze:
vip0 pisze:Wątek będzie miał dokładnie 102 strony :mrgreen: ...

Małgoś a co Ci się pięknego śniło :?:

no jak to co...? no MY przeciez ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 01, 2012 21:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Fajnie Małgoś, że jesteś.
Nie musisz bywać codziennie, ani zakładać nowych wątków (jak pisała Johaśka, ten można długo ciągnąć :mrgreen: ).
Ale forum bez ciebie byłoby puste.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 01, 2012 21:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wiem, że to głupie...ale takie piękne bylo...
Wstałam rano, weszłam do kuchni, a tam na okiennym parapecie, w swoim zwykłym miejscu, siedział Wiktor.
Tak po prostu, jak zawsze. I takie piękne miał futerko, takie puszyste, i wszystkie kły....
Popatrzył na mnie, jak by mówił " Jezu, wyglądasz, jakbyś ducha zobaczyła...co cię tak dziwi, przecież to moje miejsce jest".
Ja najpierw stanęłam jak wryta, bałam się podejść bliżej, a potem porwałam aparat, bo przecież musiałam mu zrobić zdjęcie, żeby mieć pewność, że tu jest, żywy, prawdziwy.
Potem od razu zalogowałam sie na miau, i wstawiłam zdjęcie.
Swój wpis pod nim pamiętam słowo w słowo:" Zgadnijcie, kto to? I popatrzcie na datownik...ja Wam mówiłam, że on mnie nie zostawi! "

Jak się obudziłam, to miałam mokrą poduszkę...i nawet nie pamiętam, jak sen się skończył, bo Aluś mnie swoim drapaniem obudził.
Ale od wielu, wielu dni po raz pierwszy jest mi lepiej....

vip

Post » Nie sty 01, 2012 21:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu, masz jakieś fajne fotki? Pokaż :P

Johaśka, współczuję przejść.
Zdrówka życzę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]