Joanna_Axlowa pisze:Ja mam dwa mco i goldena, oj kłaków u mnie dostatek, wszędzie są
Znam to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna_Axlowa pisze:Ja mam dwa mco i goldena, oj kłaków u mnie dostatek, wszędzie są
zabers pisze:Birfanka pisze:Kryze ma imponujaca![]()
Daje ja czesac bez problemu?
Daje. Wszystko daje czesać. Te swoje pantalony też.
Bo to jest wartosc nieskonczona, jak w matematycezabers pisze:(kurde, ile jeden kot może mieć futra?ono się ... nie kończy!)
Ja rowniezzabers pisze:matka maruda pisze:Birfanka pisze:Jakie piekne kotki![]()
Zmrol faktycznie jakby okraglejszy
To musi byc interesujacezabers pisze:Każdy czka po swojemu,
Zwizualizowalam sobie
A propos czkania: http://w17.wrzuta.pl/audio/afmadkFT6Pb/dziecie_tkaczy
cudne (zupełnie zapomniałam o tej piosence)
W takim przypadku to już nie inwentura ale zwykła dezynwoltura sklepu wobec Ciebiemoś pisze::lol: Inwentura to jest to. Uwielbiam na przyklad chodzic po sklepach w czasie miedzy swietami a Nowym rokiem i calować klamki sklepow wlasnie z tego powodu
Uhh, mamy, przynajmniej ja mam.
pogwizd pisze:...
Normalnie tego nie robię ale w tym czasie wchodzę do sklepu wyłącznie z listą. Wrzucić do koszyka to co wypisane i sp... znikać znaczy się (przepraszam).
...
zabers pisze:Czy wy też tak macie przed świętami, że odrzuca Was od sklepów? Musiałam dziś koniecznie zajrzeć do dwóch i... koszmar. Już wieje wojnąLudzie biegają z mordem w oczach, koszyki pełne-pełne. Aż się wylewa. Rzutem na taśmę udało mi się kupić co trzeba (przezornie zaopatrzyłam się też już w karpia
) i zwiewałam galopem do domu. Poczułam się bezpiecznie dopiero kiedy zatrzasnęłam drzwi.
Pokemony to jednak mają dobrze. Śpią i mają w... głębokim poważaniu "cały ten zgiełk".
zabers pisze:Pokemony to jednak mają dobrze. Śpią i mają w... głębokim poważaniu "cały ten zgiełk".
Magis pisze:zabers pisze:Pokemony to jednak mają dobrze. Śpią i mają w... głębokim poważaniu "cały ten zgiełk".
no nie powiedziałabym. Moje BARDZO aktywnie domagają się uczestnictwa w dekorowaniu pierniczków. I nie przetłumaczysz, że koci kłak nie jest pożądanym elementem dekoracyjnym na świątecznych wypiekach
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 1022 gości