"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
TygRych ma bana na forum za polowanie na kunę i olewaniem moich krzyków rozpaczy i przerażenia, chwała nic mu sie nie stało. Ja zaś nie mam czasu, nawet bazar zaniedbałam Duża
Goopia Duża TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
TygRysiu, "Drodzy Przyjaciele, już w najbliższy weekend 8. Zimowe Ptakoliczenie. Serdecznie zachęcamy Was do wzięcia udziału w tej akcji – indywidualnie, w gronie rodziny lub znajomych albo przez uczestnictwo w jednej z wycieczek organizowanych przez wolontariuszy OTOP. Wspólnie sprawdźmy, jak ptaki wokół nas radzą sobie z wyjątkowo ciepłą w tym roku zimą. W oczekiwaniu na nadejście wiosny już teraz warto pomyśleć o budkach lęgowych. Jeśli macie pytania dotyczące tematu, podzielcie się z nami – odpowiedzi znajdziecie w lutym na stronie internetowej www.otop.org.pl. W ramach Zimowego Ptakoliczenia w najbliższy weekend poświęć przynajmniej godzinę na policzenie ptaków w ogrodzie, na podwórku albo w parku. Zarejestruj wyniki na www.awibaza.pl lub przekaż je do OTOP na karcie obserwacji. Dzięki Tobie dowiemy się, jak ptaki radzą sobie zimą!" Fasolka