Rudi i Pysia II :) Docieramy się! FOTKI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 02, 2011 18:53 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

8)
okulary to przydatna rzecz

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie paź 02, 2011 19:05 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Dobrze wiedzieć. Poszukam, może jest jakis internetowy sklep w Polsce.
Edit: Nie ma, ale w Wwie jest sklep.
A to recenzja mojego zapachu "
ym razem skusiłam się na White Musk marki The Body Shop. Sprzedającego zapytałam się, z czym kojarzy się ta woda? Odpowiedział mi, że z eleganckimi, dojrzałymi kobietami w żakietach. Pomyślałam - to nie to nie dla mnie... Jednak nie dawały mi spokoju opinie kobiet i dziewczyn dotyczące tej na różnych forach. Pisały: "boska", "niesamowicie kobieca", "jestem od niej uzależniona już od wielu lat" itp. Zaryzykowałam ponownie i w moje ręce trafiła maleńka buteleczka wody o zapachu anioła - jeśli anioły pachną, to na pewno White Musk.

Ta woda dosłownie mnie odurza. Kojarzy mi się ze wszystkimi pięknymi chwilami w moim życiu. Bardzo kobiecy zapach, lekki, ale pozostający dość długo na skórze. Jej nuty zapachowe to między innymi: biała lilia, jaśmin, wanilia, piżmo, ylang-ylang, brzoskwinia, paczula, ambra. "
Ja uzywam perfum w olejku w fioletowej buteleczce.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie paź 02, 2011 19:42 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

ja muszę powąchać, bo te nazwy nic mi nie mówią :roll:
a tu coś na dowód, że nie tylko u shiry koty na stole się wylegują :mrgreen: Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie paź 02, 2011 20:36 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Kluska to nie na talerzu? :mrgreen: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 03, 2011 15:06 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Ktoś pytałam o White Charlie Revlonu... Jeśli przez lata się nic nie zmieniło to w moim R. jest :mrgreen: bardzo tani. Ale ja nie mogę wąchać żadnego z zapachów Revlonu. Są tak ciężkie i duszące ze aż mnie mdli. No ale to moje odczucie.

Ja jestem fanką czerwonych Bossów. Dobrze mi współgrają ze skórą i jak używałam kiedyś(jak dostałam bo mnie nie stać :evil: ) to mnie ludzie wąchali i pytali czym tak pięknie pachnę :ryk: Teraz używam mojej drugiej zapachowej miłości czyli Naomi Cambell(też prezent), tej złotej pierwszej i cudownie zmysłowej :1luvu: wszystkie kolejne są dla mnie jedna i tą samą słodyczą, jakby od kogoś innego były.
Z braku laku i kasiory :twisted: używam raczej tańszych zapachów, które mi się podobają ale to nie jest to.
Chociaż teraz u nas w sklepie rewelacyjna promocja Bossa i chyba sobie fundnę, a co! :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon paź 03, 2011 16:59 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

A tak wogóle to powiem wam, że program odnawialny się sprawdza :mrgreen: Polecam :D Każdemu własny, ale te kilka kroków pozwala się skupić na dopieszczeniu siebie i chyba tak naprawdę odwróceniu uwagi od myśli, tych smutnych :ok: zaraz wam morze pokażę - cudne było....we mgle :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 03, 2011 17:12 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 03, 2011 17:29 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

8O ojeju jak pięknie..... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Jak by tam jeszcze jakiś zamyślony Staś siedzący na wyrzuconym na brzeg kawałku drewna z podwiniętymi nogawkami i bosymi stopami... :roll: ...... 8O ..... idę wziąć zimny prysznic! :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon paź 03, 2011 17:44 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Morze......mówisz - masz :wink:
View My Video
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 03, 2011 17:50 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Obrazek
Oj Shira fajnego masz tego Stasia.... Ciacho takie, że jeju... Obrazek Ale ty też fajna babeczka jesteś - pasujecie do siebie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 03, 2011 18:25 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

To jest niewybaczalne shirko droga! Niewybaczalne! Żeby tak od niechcenia omieść Stasia wzrokiem jak jaką wronę czy inne falochrony :?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon paź 03, 2011 19:01 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

babajaga pisze:To jest niewybaczalne shirko droga! Niewybaczalne! Żeby tak od niechcenia omieść Stasia wzrokiem jak jaką wronę czy inne falochrony :?

no :roll:
chyba nawet dłużej ujęłaś ptaszydła :roll:

Anda

Post » Pon paź 03, 2011 19:03 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

To przeze mnie zapewne... żebym się nie zapatrzyła :roll: Co bym potem spać mogła...Shira o mnie dba...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 03, 2011 19:04 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

Anda pisze:
babajaga pisze:To jest niewybaczalne shirko droga! Niewybaczalne! Żeby tak od niechcenia omieść Stasia wzrokiem jak jaką wronę czy inne falochrony :?

no :roll:
chyba nawet dłużej ujęłaś ptaszydła :roll:

Bo nie krakał - a ptak - tak :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 03, 2011 19:50 Re: Rudi i Pysia II :) Docieramy się - NOWE FOTKI

shalom pisze:Ktoś pytałam o White Charlie Revlonu... Jeśli przez lata się nic nie zmieniło to w moim R. jest :mrgreen: bardzo tani. Ale ja nie mogę wąchać żadnego z zapachów Revlonu. Są tak ciężkie i duszące ze aż mnie mdli. No ale to moje odczucie.

Uzywałam revlon White charlie dawno temu. Zapach może sie podobac lub nie, ale na pewno nie jest ciężki i duszący. Jest ( a może był) swiezy, chlodny, "wodnisty", osladza go troche wlasnie aromat melona, cytryny, czy czegos takiego.

Świetnie nadaje sie na lato, raczej dla mlodych dziewczyn. Mi pasował kiedyś, jak byłam młoda dziewczyną.

Anda

[poprzednia][następna]