do składziku
względnie do banku tłuszczu - dla tych, którym brakuje
Moderator: Estraven
Duszek686 pisze:znacie jakiś cudowny sposób na pozbycie się apetytu![]()
![]()
![]()
albo na odzwyczajenie się od jedzenia![]()
![]()
![]()
gosiaa pisze:Duszek686 pisze:znacie jakiś cudowny sposób na pozbycie się apetytu![]()
![]()
![]()
albo na odzwyczajenie się od jedzenia![]()
![]()
![]()
Ja znam, ostatnio nie mam na nic czasu, nie mam też czasu jeść, spodnie mi zaczęły spadać, po wejściu na wagę okazało się że ubyło mnie 4kg
tamiss pisze:Zawsze przy bieliżnie wyszczuplającej przypomina mi się znajoma, której pot płynął po nogach bo było gorąco a jakby nie było to jeszcze jedna warstwa ciuchu jest...
gosiaa pisze:tamiss pisze:Zawsze przy bieliżnie wyszczuplającej przypomina mi się znajoma, której pot płynął po nogach bo było gorąco a jakby nie było to jeszcze jedna warstwa ciuchu jest...
tamiss, to Magdę pocieszyłaś
Georg-inia pisze:wiecie co? Wy tylko tak gadacieGosiaa na przykład - dziewucha o idealnych wymiarach, nogi szczupłe, ramionka też. Z Duszkiem ostatnio się licytowałam na rozmiar ciuchów, nosi o dwa-trzy rozmiary mniejsze niż ja i pierdoły tu opowiada. Magdaradek jedyna w miarę normalna kobita, o podobnych problemach, jak ja (sorry, Madzia
ale prawdę trza powiedzieć, żeby te "wieszaki" głupot nie gadały )
btw, Magda, a Ty jesteś dobrze ostanikowana? bo jak ja się wzięłam za swoje, za przeproszeniem, bańki mleczne - to mimo ogólnego wyglądu, otłuszczenia i wieku - powiem Ci, że całkiem, całkiem... Potrwało to jakieś pół roku w sumie, ale zadowolona jestemA Ty na oko już - masz większy biust niż ja.
Aaaaa, żeby Ci zrobić lepiej na samoposzczuciuzdjęcia ze zwierzęcej mszy oglądał Witek - mój eks, a teraz nasz przyjaciel. Kazał zatrzymać, żeby sobie Ciebie dokładniej obejrzeć
![]()
magdaradek pisze:bardziej boję się, że mi wszystko w twarz wejdzie
pozytywka pisze:spoko, rozłoży się w biuście
magdaradek pisze:ależ ja się nie gniewam
ja mam taki problem, że jestem budowy trójkąta lub też gruszki. Od pasa w górę sporo szczuplejsza, za to biodra, dupa i nogi - obfite że tak powiem.
Ostanikowana na pewno dobrze nie jestem. Nie znam się na tych innych rozmiarach typu 28FF czy jakoś tam...
wiem, że na miau nawet jest wątek, ale ja przez to nie przebrnę... a chciałabym nosić odpowiednie staniki - jasne że tak.
Joanna KA pisze:ja idę na wesele w tą sobotę i też jeszcze niczego nie mam - ani ciucha, ani butów, ani torebki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana, Lifter, Paulusek i 11 gości