Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wpychaj się, zapraszam.Beata pisze:wpychalabym sie na wizyte po Wszystkich Swietych, ale nie smiem, bo wydaje mi sie, ze znowu mi przyjdzie wyjechac![]()
![]()
moze jakos przed Bozym Narodzeniem uda mi sie do Ciebie Hanelko dotrzec
bo mam maly prezent
![]()
![]()
Dzięki Tobie, że złapałaś, dzięki Kasi, że postawiła na łapki i tak dalej...tajdzi pisze:i to "dzięki" komu?![]()
Tak Twoje. Zazwyczaj do ostaniej chwili trzymam wszystko w tajemnicy, żeby nie zapeszyć, ale skoro się ujawniłaś - witaj!Discordia pisze:To sie ujawnie. Olus i Tinka to te "moje" czarnuszki?
Ja również. Jeszcze po cichutku. Kuflami postukam po szczęśliwym finaletajdzi pisze:![]()
![]()
ja już się cieszę
hanelka pisze:Tak Twoje. Zazwyczaj do ostaniej chwili trzymam wszystko w tajemnicy, żeby nie zapeszyć, ale skoro się ujawniłaś - witaj!Discordia pisze:To sie ujawnie. Olus i Tinka to te "moje" czarnuszki?![]()
![]()
Mamy z Asią drużyny sikawkowe - zbuntowanych rezydentów, którzy pracowicie zalewają nam mieszkania. Planujemy urządzić zawody, która drużyna jest bardziej kreatywna w temacie...kussad pisze:Potrzymam kciuki![]()
![]()
Lekko się pogubiłam
- jaka drużyna strażaków! Dziś nie widziałam informacji od Asi albo nie zauważyłam bo komentarze ze strony głównej szybko znikają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości