Myszolandia pisze:Hmm,a ja se teraz tak myślę i rozmyślam,że Bajusia chyba o tej porze nie śpi
a nie wiem co o tej porze robiła, bo nas w domku nie bylo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Hmm,a ja se teraz tak myślę i rozmyślam,że Bajusia chyba o tej porze nie śpi
trawa11 pisze:ula-misia pisze:Witamy Cioteczki i ich ogonki i łapeczki![]()
![]()
![]()
/tylko bez podtekstów/![]()
![]()
hej Uleńko![]()
o ogonki Ci chodzi
Ciepła pisze:Myszolandia pisze:Hmm,a ja se teraz tak myślę i rozmyślam,że Bajusia chyba o tej porze nie śpi
za to pewnie Danusia spi haha![]()
![]()
Myszolandia pisze:trawa11 pisze:Myszolandia pisze:Ale clicna
Już sie uspokoiła z darciem się![]()
ale jak ,ktores z nas wyjdzie np do łazienki to juz też sie drze, gorzej , jak rozkapryszone dziecko
też ją możesz nagrać,a co ,jak się bawić to się bawić
ula-misia pisze:trawa11 pisze:ula-misia pisze:Witamy Cioteczki i ich ogonki i łapeczki![]()
![]()
![]()
/tylko bez podtekstów/![]()
![]()
hej Uleńko![]()
o ogonki Ci chodzi
mhm
ula-misia pisze:jak się telewizora nie ma w domu to się idzie do sklepu rtv pooglądać program![]()
![]()
trawa11 pisze:ula-misia pisze:jak się telewizora nie ma w domu to się idzie do sklepu rtv pooglądać program![]()
![]()
nie![]()
![]()
![]()
![]()
tylko ceny oglądalismy
ula-misia pisze:no też mi było na co patrzeć- papierek z cyferkami -ani się nie rusały ani nie śpiewały![]()
![]()
bozena640 pisze:trawa11 pisze:ula-misia pisze:jak się telewizora nie ma w domu to się idzie do sklepu rtv pooglądać program![]()
![]()
nie![]()
![]()
![]()
![]()
tylko ceny oglądalismy
My nie mamy telewizora i raczej nie będziemy mieli![]()
Koteczki nie mają co oglądać i dlatego śpią
trawa11 pisze:ula-misia pisze:no też mi było na co patrzeć- papierek z cyferkami -ani się nie rusały ani nie śpiewały![]()
![]()
coś gorszego robiły![]()
Cisnienie podnosiły![]()
ula-misia pisze:trawa11 pisze:ula-misia pisze:no też mi było na co patrzeć- papierek z cyferkami -ani się nie rusały ani nie śpiewały![]()
![]()
coś gorszego robiły![]()
Cisnienie podnosiły![]()
jak się ma niskie ciśnienie to trza wypić kafe a nie po sklepach latać![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa i 110 gości