i o to chodzi nasz ciumkający znaleziony został w lasku przy osiedlu ktoś go chyba wyautował z domu ,szedł za moją znajomą jak piesek i zaszedł z lasku do domku.Domek niestety bardzo na chwilę bo już rezydentów jest 6 i 2 psy.Po za tym fajny chłopak ,niedługo jajka straci i będzie cacy kocurek ciumkajacy
Mam nadzieję, że szybko domek znajdzie. Ja sama chciałabym jakiegoś tymczasa wziąć, ale niestety wszystko mi się pokomplikowało no i teraz nie mam możliwości i chyba w najbliższym czasie nie dam rady. A na DS to już w ogóle za prędko kota żadnego nie będę mogła wziąć..
Swoją drogą, nie rozumiem jak można zwierzaka wziąć w samochód i go tak po prostu wywalić.. Ja rozumiem, różne sytuacje są w życiu.. Ale tak po prostu wyrzucić? Pozbyć się problemu? Nie rozumiem ludzi...
wszyscy maja Afre na oku, wiec w razie czego, jak juz przyjdzie czas na dokocenie sie, to sypniemy takimi propozycjami kocich kandydatow, ze dziewczyna nie bedzie wiedziala, ktorego wybrac
a wlasnie, apropos ew.dokocenia: afra, czy kolejnego kociaka na DS tez chcialabys czarnego?
Na razie o tym nie myślę, bo dłuuuugo jeszcze nie będę mogła wziąć kota na DS. Chciałabym trochę potymczasować, ale na chwilę obecną też nie mogę A kolor futra jest nie ważny Byleby się z Borubarem dogadali
Czarne koty cos nie maja powodzenia w adopcjach, ludzie wola rude albo buraski, wciaz uwazaja, ze czarne koty przynosza pecha... A mi wrecz przeciwnie-przynosza szczescie