MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 23:11 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

właśnie Marzenia-umowa!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 02, 2010 0:07 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:właśnie Marzenia-umowa!!

wysłałam na email - nie masz??
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 02, 2010 15:06 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Co u Mrusiaczka? Urywają sie adopcyjne telefony? :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 16:09 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Poproszę o jakiś tekst do wspólnych ogłoszeń Mrusi i Arniego. Wrzucę na gumtree, alegratka, e-zwierzak i animalię.

Kto zrobi wspólne ogłoszenia na fb i allegro?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob paź 02, 2010 16:21 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Nie wiem czy warto znów robić Arniemu ogłoszenia dopiero co wiszą nowe/ a jak damy go z Mrusia... to wydaje mi się że to wszystko się zdubluje :|
Lepiej samej Mrusi zrobić...

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 02, 2010 18:04 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Umowa doszła.dzięki :D

z ogł.może poczekajmy chwilkę-
ta dziewczyna co była druga w kolejności przyjeżdża jutro o 20-tej z Piotrkowa!,zobaczyć Arniaczka i ona wie że oddam go tylko z Mrusią-sądzi że weżmie OBA KICIE bo ona w ogóle chce mieć parkę-jedynie mąż o Mrusi jeszcze nie wie ale mąż bardzo kocha koty (tak jak mój :lol: :piwa: ),więc ona ma nadzieję że nie będzie problemu.
tak na logikę -nie jechałaby taki kawał drogi wiedząc że nie oddam Arniaczka samego,gdyby nie chciała wziąć również Mrusi-no nie??

także Mruśka-znowu makijaż,depilacja te sprawy-trzeba się jutro zaprezentować :kotek: :ryk: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 18:06 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a przepytałaś panią mocno do bólu kości???

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 18:07 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Ja dzisiaj tez miałam dwa telefony w sprawie adopcji i wysłałm emaile przedstawiające naszą parkę, Frygę, Chmurkę.

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 18:41 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:Umowa doszła.dzięki :D

z ogł.może poczekajmy chwilkę-
ta dziewczyna co była druga w kolejności przyjeżdża jutro o 20-tej z Piotrkowa!,zobaczyć Arniaczka i ona wie że oddam go tylko z Mrusią-sądzi że weżmie OBA KICIE bo ona w ogóle chce mieć parkę-jedynie mąż o Mrusi jeszcze nie wie ale mąż bardzo kocha koty (tak jak mój :lol: :piwa: ),więc ona ma nadzieję że nie będzie problemu.
tak na logikę -nie jechałaby taki kawał drogi wiedząc że nie oddam Arniaczka samego,gdyby nie chciała wziąć również Mrusi-no nie??

także Mruśka-znowu makijaż,depilacja te sprawy-trzeba się jutro zaprezentować :kotek: :ryk: :kotek:

8O 8O 8O
Może bez tej depilacji 8O 8O :lol: Jak ona będzie gości w totalnym negliżu przyjmowała :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob paź 02, 2010 18:47 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

a poza tym taka częsta depilacja??? W końcu wczoraj też byla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 18:52 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

:lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: niech się w końcu szczęście do nich uśmiechnie :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 02, 2010 20:38 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

ok,depilację jej odpuszczę...i tak jest słodką damą nawet (a może zwłaszcza) z zarosniętymi nóżkami :D

ale teraz mamy ból serca-bo pani zapowiada się naprawdę fajnie- a powiedzieliśmy sobie że jeśli super domek to oddajemy.

..ale ,z drugiej strony już tak je kochamy..

......ale z drugiej strony nie wolno nam pozbawiać ich super domku...

...ale z drugiej strony-tak jak u nas nigdzie im nie będzie...
...ale z drugiej strony nasze koty to soby-co będzie jak ich nie polubią...

..ale z drugiej strony.....i tak bez końca...

...no i byłoby miejsce dla następnych maluchów.. :D :kotek: :kotek: :D :kotek: :D

trzeba być twardym :!:

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 21:27 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Druga strona może być tylko jedna :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti - to cholernie trudne - ale pomyśl i zobacz w wyobraźni maluchy w Ostrodzie w schronie... gdy zimno już jest, a one nie mają ogrzewania...dostają zmielony syf do jedzenia... Mam kontynuować? Robiąc miejsce u siebie dla dwóch malutkich bądź starszych futerek dasz im ciepło nie tylko swojego domu, ale także serca... i miseczkę z dobrym jedzonkiem... i szanse na życie...
Pomyśl, ile futerek w każdym wieku, umiera wlasnie teraz w ostródzkim schronie, lub leży na zimnej podłodze i cierpi, w samotności, bo dla opiekunów jest tylko numerem...

Sama się przeraziłam.

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 22:56 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Jezu,Marzenia-to tam nie ma ogrzewania,w tej ostródzie?????

ale wiem że masz racje,wódki Ci dać :piwa: :piwa: :piwa:

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 23:00 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Delikatnie mowiąc za ciepło nie jest... nie maja kasy...

Marzenia11

[poprzednia][następna]