A to, pamiętajcie proszę, wszystko zasługa Ani Z
Witajcie, grupa. Fakt, w Ziemniakowie lało od rana, ale się wypadało i jest całkiem przyjemnie. Nie spałam, matko marudo, nie spałam, a udzielałam się społecznie wykonując zadań pożytecznych - nadzoruję znajome koty.
Pokemony dziś w znakomitym humorze - Kulka szalała ze swoją ukochaną czerwoną łysą myszą, Gluś przyglądał się (mieszanka podziwu, zaskoczenia i lekkiego wręcz zaniepokojenia

).
Sublokatorzy wymietli śniadanie i teraz wariują na drapaku. Rysio zaczyna dobijać się do drzwi. Już wczoraj wieczorem oba maluchy z zainteresowaniem wąchały pod drzwiami, a dziś Rysio poszedł o krok dalej - spróbował staranować głową drzwi
Na razie nie przewiduję integracji głównie ze względu na Kredkę. Boi się kotów i reaguje warczeniem jak tylko poczuje, że któryś za bardzo się zbliżył do drzwi. Ze strony moich pokemonów nie byłoby (chyba) wielkiego sprzeciwu. Glusik to na pewno chciałby się zakumplować. Kulka, sądzę, mniej. Pewnie by się obraziła i traktowała gości z właściwym sobie dystansem i lekceważeniem. poczekamy, poszczepimy, poremontujemy, a potem się zobaczy.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']