Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 8:35 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, będzie dobrze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 15, 2010 6:49 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Właśnie przeczytałam,że szykuje się domek dla Mgiełki-cudownie!!!
Asia-nie płacz!-ona bedzie miała swoja własną Dużą-oby taką kochającą jak Ty!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 15, 2010 7:23 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, bedzie dobrze :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro wrz 15, 2010 8:01 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

już jest jutro. Czekam na relację :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 15, 2010 8:19 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Georg-inia pisze:już jest jutro. Czekam na relację :ok: :ok: :ok:

Wizyta niestety nie jest jeszcze umówiona. A domek pisze, że nie może się doczekać i chciałby żebym przywiozła Mgiełeczkę już w ten weekend.
Na dodatek Pani zaoferowała pokrycie kosztów benzyny 8O, myślę, że to świadczy o poczuciu odpowiedzialności i wyobraźni.
Spróbuję dziś podpytać Fredziolinę czy uda jej się wpaść tam jeszcze w tym tygodniu.
Cała jestem w stresie czyli normalka :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 15, 2010 8:20 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Oj tak, tak tak :)

gosiaa

Post » Śro wrz 15, 2010 8:29 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

gosiaa pisze:

Oj tak, tak tak :)

Ciocia Gosia przegapiła mój post :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro wrz 15, 2010 8:33 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Pisałyśmy równocześnie :)
Asia namów Fredziolinę, a jak nie będzie mogła to wsiadaj z Mgiełką, i będziesz miała dwa w jednym, wizytę przedadopcyjną i przekazanie Mgiełeczki :)

gosiaa

Post » Śro wrz 15, 2010 8:45 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

gosiaa pisze:Pisałyśmy równocześnie :)
Asia namów Fredziolinę, a jak nie będzie mogła to wsiadaj z Mgiełką, i będziesz miała dwa w jednym, wizytę przedadopcyjną i przekazanie Mgiełeczki :)

Chyba, tradycyjnie, posłuchamy Drogiej Cioci :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro wrz 15, 2010 8:46 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

gosiaa pisze:Pisałyśmy równocześnie :)

tak jest! w końcu Lubin to nie Rzeszów, ile tam jest z Poznania? 150 km? może ciut więcej...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 15, 2010 8:47 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

157km, 3 godzinki :)

gosiaa

Post » Śro wrz 15, 2010 8:52 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

ściskam kciuki. Mgiełeczko, Jerzykówka odda Cię w Najlepsze Ręce! Bądźcie dzielne, obie!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt wrz 17, 2010 9:06 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Kochane, jednak pojedziemy z Mgiełką do Lubina w przyszłą sobotę (niezależnie od tego czy uda się przeprowadzić wizytę przedadopcyjną czy nie). Muszę mieć drugiego kierowcę, bo ja podczas podróży będę zajęta tuleniem Mgiełeczki na kolanach (Ona na dłuższą metę źle znosi transporter).
Jestem w stałym kontakcie z Panią Ewą, którą zaprosiłam do wątku. Cały już przeczytała i obiecała, że będzie nam pisać o Mgiełeczce, gdy ta już do niej trafi :D :D :D
Bardzo się boję, denerwuję, ale mam nadzieję, że Pani Ewa nigdy Mgiełki nie zawiedzie i będzie ją kochała do obłędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest taka niezwykła, cudowna koteńka i musi być już zawsze szczęśliwa - MUSI :!:
Zmykam, bo znowu ryczę :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt wrz 17, 2010 9:13 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Niech pani Ewa pisze, bo inaczej to ja będę wyła. I tak już mi się chce płakać i pewnie swoje łzy tez wyleję. Na razie jeszcze się trzymam, ale.......

Asiu, najważniejsze, żeby Mgiełeczka była szczęśliwa :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt wrz 17, 2010 9:36 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, wszystko będzie dobrze :D. Mgiełeczka okręci sobie swoją Dużą wokół pazurka ino mig.
I zadomowi się raz raz. Mgiełka to taki kot, który od razu bierze wszystko w posiadanie - nowy domek, nowych Dużych ... :D. Zaadaptuje się szybko, zobaczysz :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]