ZOE znaczy życie-to my-kotki trzy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 22:03 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Wydawało mi się, że już wcześniej tak zrobiłam, ale zamiast banera pokazuje się skopiowany link :( Jednak trąbka jestem :roll:
Jutro do Ciebie przedzwonię, bo nasunęło mi się jedno pytanie w kwestiach vet-zdrowotnych ;)
I czekamy na Zoe :dance2:
Już przytargałam zapasową kuwetę just in case, a małż przy byle okazji powtarza "jak będzie ta mała kotka, to..." Już jest jej :ryk:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro mar 03, 2010 22:05 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 03, 2010 22:12 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Przepraszam że wklejam apel.... ale prosimy o pomoc :oops:
Błagamy o pomoc!!!!

Połamana kotka w ciężkim stanie!!! :cry:
viewtopic.php?f=1&t=108503
Szukamy pomocy!!! Potrzebne wsparcie finansowe na leczenie kotki i doświadczony DT!!!!
Prosimy chociaż o podrzucanie wątku :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw mar 04, 2010 6:26 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

milenap pisze:Kasiu, a na kiedy będziesz miała możliwosć transportu Zoe?

Kuzyn przyjedzie do Morąga ok 15 marca i jak bedzie wracał,to zabierze Zoe-dokładnego terminu nie zna ani on ,ani ja :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 04, 2010 6:32 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Agness78 pisze:Przepraszam że wklejam apel.... ale prosimy o pomoc :oops:
Błagamy o pomoc!!!!

Połamana kotka w ciężkim stanie!!! :cry:
viewtopic.php?f=1&t=108503
Szukamy pomocy!!! Potrzebne wsparcie finansowe na leczenie kotki i doświadczony DT!!!!
Prosimy chociaż o podrzucanie wątku :oops:

Byłam-Boże jak biedna kicia!
Z kasą krucho,więc tylko mogę podrzucać :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw mar 04, 2010 6:35 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Betaka pisze:Wydawało mi się, że już wcześniej tak zrobiłam, ale zamiast banera pokazuje się skopiowany link :( Jednak trąbka jestem :roll:
Jutro do Ciebie przedzwonię, bo nasunęło mi się jedno pytanie w kwestiach vet-zdrowotnych ;)
I czekamy na Zoe :dance2:
Już przytargałam zapasową kuwetę just in case, a małż przy byle okazji powtarza "jak będzie ta mała kotka, to..." Już jest jej :ryk:

Dzwoń-nie ma problemu Beatko!
Ale widzę,że jednak udało się z banerkiem!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw mar 04, 2010 7:38 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Cudnie! :D :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 04, 2010 11:55 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Ale ze mnie trąba, swoją radość wyraziłam tylko na PW, a nie w wątku słodkiej Zoe :oops:
Beatko, wielkie gratulacje i dzięki :1luvu: Będziesz miała faaaantastyczną panienkę :D :D :D
Kasiulu, ta porcja cudów jaka ostatnio przydarzyła się Twoim podopiecznym (dzięki Twojemu wielkiemu sercu i wspaniałym Dobrym Duszkom) napawa mnie wiosenną nadzieją i optymizmem. To taki zastrzyk energetyczno - emocjonalny dla nas wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 04, 2010 18:44 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Poczekamy na szczęsliwe zakończenie!

Dziewczyny-mam dzisiaj gości,więc mnie dzisiaj nie będzie,no chyba ,że wcześniej pójdą,ale watpie :lol:
Do jutra!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw mar 04, 2010 18:46 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 04, 2010 18:58 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Pa pa :D Do jutra :D
Obrazek

bulba

Post » Czw mar 04, 2010 22:40 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

O mamo ! troszkę mnie nie było a tu takie wieści :mrgreen:
Na dodatek Zoe będzie mieszkała prawie za płotem :D Tychy to ode mnie rzut beretem :mrgreen:

edit: dezaktywowałam ogłoszenie Zoe :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt mar 05, 2010 7:45 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

I dobrze zrobiłas Phanteczko!!!!!
Tak-Zoe bedzie w Tychach!-Beatka i Jacek juz sie nie moga małej doczekać!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt mar 05, 2010 8:01 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

:D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 05, 2010 8:11 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Witaj słodka Zoe :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]