Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 13:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Moja Funia ma takie akcje, gdy się budzi i nie ma ani kota ani człowieka. Biedna biega, szuka i płacze.

A zabaweczka przednia. Kocham w kotach ich inwecję, ze wszystkiego potrafia zrobić zabawkę. :ryk:

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Pt lut 04, 2011 13:53 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

ha ha ha :ryk: Maniuś znalazł myszkę! No przecież to dla niego miałaś ją w torbie, nie?!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pt lut 04, 2011 23:13 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Miss pisze:Obrazek

o matko, jaki napakowany :ryk: :ryk: :ryk:

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Sob lut 05, 2011 16:11 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Moje koty mają jakąś dziwną manię wyciąganie różnych rzeczy, których nie powinny. Z torebki, ze szklanek, z różnego rodzaju pudełek, kosmetyczek :roll: Kiedyś nie mogłam przez dość długi czas znaleźć swojego 'wyjściowego' biustonosza. Nachodziły mnie już różne głupie myśli, aż któregoś dnia podczas sprzątania znalazłam go w ... domku Stefana 8O

Powoli szykujemy się do drogi, kombinuję małą kuwetkę, żeby bidaki nie musiały trzymać. Piorę im kocyki itp :)
Tżet wczoraj z pełną powagą mówi:

- Alicja! Masz pójść z Maniusiem do weterynarza! Bo go boli oczko! I ciągle mu płacze! Maniusiu? Prawda, że Cię boli oczko?!

8O :mrgreen:
Rok temu krzyczał, że mam go uśpić, bo jest obleśny i się męczy :roll:

A co do oczka, to faktycznie, to jedno nadal płacze, pójdziemy do dr. Balickiego. Przepisze nam kadżylion kropli do oka jak zwykle. Ale może coś na ten wrzód poradzi, bo tu dostaliśmy maść i to cholerstwo nie zniknęło.

Aha, mam takie zapytanie do Lublinianek. Mam wtykę, która ma dostęp do hurtowni zoo na Chemicznej i wybieram się tam. Trzeba wam coś?
Alexis_86_ pisze:o matko, jaki napakowany

Dla nas i tak jest Maniuni, nadal ma malutką główkę i malutkie łapcie. Tylko zrobił się bardziej hmmm okrągły i mięciutki :D
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie lut 06, 2011 7:58 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Miss, ja bym z chęcią jakieś puszki i trochę suchego dla "moich" psów ze schroniskowej geriatrii wzięła. Tylko, że muszą być w miarę niedrogie :oops:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pon lut 07, 2011 13:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Agnieszka16 pisze:Miss, ja bym z chęcią jakieś puszki i trochę suchego dla "moich" psów ze schroniskowej geriatrii wzięła. Tylko, że muszą być w miarę niedrogie :oops:

Aga najlepiej będzie jak mi napiszesz swój numer telefonu na pw i jak już tam będę to przedzwonię i powiem Ci co jest. Możliwe też, że nie będę w hurtowni, a w likwidowanym sklepie zoo, tam też będą dobre ceny ;) Dogadamy się jakoś.

a tu mój słodziaczek - cały czas wygląda i zachowuje się jak malutkie kociątko :1luvu:
Zdjęcie z telefonu, ale i tak wygląda rozkosznie :D
Obrazek

edit: muszę dorwać lepsze urządzenie do nagrywania filmików :mrgreen:
Uwaga w strasznej jakości niepełnosprytna zabawa :D
http://www.youtube.com/watch?v=1z4fIQRl4bs

aha i tu jeszcze brat bliźniak Maniusia :ryk:
Obrazek

Pościel do prania :roll:
Obrazek

Miss

Post » Pon lut 07, 2011 20:23 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Miss, dzięki bardzo, już smaruję pw.
Dziadkom co tydzień gotuję mięso z ryżem, ale jakieś niemarketowe suche i kilka puch się przyda. Bo tam tylko dorzucają i dorzucają kolejne psy :roll:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pon lut 07, 2011 22:43 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

ale Maniutek zasuwa na tym video :D
a to gdzie Wy się teraz wybieracie, jeśli można? ;>
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon lut 07, 2011 22:51 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Maniutek czasami wygląda jak na dragach jak zacznie się bawić :)
W środę jedziemy do Polski ma kilka dni :mrgreen:

jeszcze chciałam dodać że to coś z Mańkiem na zdjęciu, to jego sierść z jednego czesania :mrgreen: Normalnie mejkun :ryk:
Obrazek
Obrazek

Miss

Post » Pon lut 07, 2011 23:02 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Miss pisze:Maniutek czasami wygląda jak na dragach jak zacznie się bawić :)
W środę jedziemy do Polski ma kilka dni :mrgreen:

jeszcze chciałam dodać że to coś z Mańkiem na zdjęciu, to jego sierść z jednego czesania :mrgreen: Normalnie mejkun :ryk:
Obrazek

ło mamo! Zastanawiałam się co to takiego, wygląda jak podszerstek psa, ale przecież psa nie macie... 8O

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lut 07, 2011 23:18 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Podszerstek Maniusia :)
Furminator rządzi :mrgreen:
Obrazek

Miss

Post » Pon lut 07, 2011 23:18 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

no u mnie po czesaniu footer też jest niezła kupka, ale żeby aż taka 8O
kurczę, nieźle :D
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw lut 10, 2011 17:33 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

"Pełnotłusty"? :ryk: :ryk:
Chciałam zauważyć, że Maniuś wcale nie chudszy.

Ale się mu dooopsko rozlewa na tym filmiku :ryk: i troszkę jakby mniej łepkiem trząsł....

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Czw lut 17, 2011 10:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

Tak podróżują moje koty. Prędkość ok. 170km na godzinę :D Jesteśmy chyba gdzieś w Niemczech:
http://www.youtube.com/watch?v=2qwYYB3KkFM

Później napiszę coś więcej, bo muszę uciekać do pracy, aha i pojechaliśmy na pełnym nielegalu 8) Brak pieczątek w paszportach itp :D Kocich znaczy się!
Obrazek

Miss

Post » Czw lut 17, 2011 14:39 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan pełnotłusty :)

ale kotom sie hcyba podobało :) to najważniejsze, a że nielegal, cóz :D musisz jakos z tym zyc:P
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

[poprzednia][następna]