Żądam wiosny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:A my mamy słoneczko i minus 7![]()
Żądam wiosny
Georg-inia pisze:Bazyliszkowa pisze:A my mamy słoneczko i minus 7![]()
Żądam wiosny
w Łodzi to samo
dagmara-olga pisze:uwierz mi....najzimniej musi być w Kamiennej Górze i Kłodzku...wiem coś o tym...
jak tam pracowałam i to ubierałam się do maja na zimowo, wracałam do Wrocka po południu i ludzie patrzyli na mnie jak na durną - owiniętą szalikiem w kurtce puchowej....
dagmara-olga pisze:uwierz mi....najzimniej musi być w Kamiennej Górze i Kłodzku...wiem coś o tym...
jak tam pracowałam i to ubierałam się do maja na zimowo, wracałam do Wrocka po południu i ludzie patrzyli na mnie jak na durną - owiniętą szalikiem w kurtce puchowej....
AgaPap pisze:Tutaj na południu to normalka z tą pogodą. Najczęściej jest tak, że różnice w pogodzie są dosyć spore, ja do Wrocka mam około 50-60 kilometrów, a jak się jedzie to nieraz okazuje się, że całkiem inna pogoda tam jest
Georg-inia pisze:a w Kłodzku czy Kamiennej nie patrzyli na Ciebie jak na głupią? kiedyś pojechałam do pracy nad morze, na lato, jako kier. ośrodka wypoczynkowego. Jako "kwaterka" pojechaliśmy ok. 10 czerwca. Kurde, jak tam zimno było, brrr... wiało okropnie, całe dnie w kurtce albo przynajmniej swetrze chodziłam. A miejscowiw koszulkach na ramiączkach i na plażę lecieli...
Po ok. 2 tyg. przyjechał pierwszy turnus wczasowiczów - chodzili w swetrach i kurtkach, a jai w koszulce na ramiączkach na plażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter, ruda_maupa i 29 gości