Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Połóż pod nią jakiś kocyczek... mimo kominka mi się wydaję, że na kafelkach chłód....
anulka111 pisze:Ja bym zrobila tak :...dala miseczke tylko z woda pod nos, nie nosila jej do kuwety jesli juz to kuwete bym dala w zasieg koteczki....jestme zwolenniczka trzymania w kubraczku przynajmniej dwie doby, ty masz latwiej ....bo wiesz ,ze dasz rade sama zalozyc ....jakby co ...ja zdjelam bo chcialam zobacyzc ,czy sie gula co zapowiadali nie zrobi........oczywiscie zrobila sie miala byc sliwka a byla duza gulaaaaaaa................... z nozem w rece i smiercia w oczahc powiozlam koteczke trzeciego dnia na kontrole ......coz hmmmmmmmm jak tam wpadlam to byl komplet wetow....zadziwionych ,ze jaka wielka pomarancza zamiast sliwki.................. okazalo sie ,ze wszyskto ok.....a ja po prostu spanikowalammmmmmmmmm......hmmm teraz jak juz mam trzy koty .....to troszke mnie znajai dalje przyjmuja moje zwierzaki
stosuje w stosunku do wetow grozby karalne na przemian z rpzekupstwem .....jak dotad dziala
A teraz wet kazał dzisiaj nic jej nie dawać! quote]![]()
![]()
Wet niech sam sie glodzi ..... nie mowie ,ze teraz...na teraz woda w dostepie wystarczy , ale wieczorme jesli bedzie chciala daj po ciut.......zaglodzilby biedna safi najlepiej.....wredny wet
Sihaja pisze:Na razie chyba najlepiej jej dać spokój. Niech odpocznie.
Chat pisze:Cieplo, spokoj i cierpliwosc, sama wiesz najlepiej. Zdaje sie, ze kazdy kot reaguje na swoj sposob. Safi silna jest, zdrowa, szybko dojdzie do siebie!![]()
piekne ma te kolorki na plecach
bubor pisze:Palenie szkodzi Kalairale z drugiej strony podobno wędzone dłużej sie trzyma więc kto wie
kalair pisze:bubor pisze:Palenie szkodzi Kalairale z drugiej strony podobno wędzone dłużej sie trzyma więc kto wie
![]()
![]()
Palimy na szczęście tylko w kominku.
![]()
Truć się dla Safulka nie zamierzam.![]()
![]()
A kocio spi..śpi..
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Palenie szkodzi Kalairale z drugiej strony podobno wędzone dłużej sie trzyma więc kto wie
![]()
![]()
Palimy na szczęście tylko w kominku.
![]()
Truć się dla Safulka nie zamierzam.![]()
![]()
A kocio spi..śpi..
A już myślałem że z nerwów wzięło Cie z TŻ tem na fajczenie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości