Mama mówi, że jutro bendom walić w tynki i dlatemu dziś nam dała całuski z kaczki. Pyszne były

Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Miauczór
Mania

MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Mniamuśnie wygląda ten latacz, szkoda że bałkonu był zamknięty.
U nas nie było całusków czy z kaczku czy z czegoś inszego. Chociaż ja ładmnie amciałam śniodanko i kolacyję i nawet troszku kurczoczka z obiadku Dużej. Ale ta gupia Mała Ciorna miauknęła że barfik nie jezd mniamuśny i nie będzie amciała![]()
List do cię prawie że gotowy! Czekam niecierpliwnie na Teściowną-listonosicielkę. Lizam cię serdusznie po uszku i Nalę też.
Książniczka Ofelja
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Mniamuśnie wygląda ten latacz, szkoda że bałkonu był zamknięty.
U nas nie było całusków czy z kaczku czy z czegoś inszego. Chociaż ja ładmnie amciałam śniodanko i kolacyję i nawet troszku kurczoczka z obiadku Dużej. Ale ta gupia Mała Ciorna miauknęła że barfik nie jezd mniamuśny i nie będzie amciała![]()
List do cię prawie że gotowy! Czekam niecierpliwnie na Teściowną-listonosicielkę. Lizam cię serdusznie po uszku i Nalę też.
Książniczka Ofelja
Kochana moja jusz wysłałem mamusie do Ciebie. Więzienia bardzo długiego lista do Ciem.
Tfoj Lilo
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Mniamuśnie wygląda ten latacz, szkoda że bałkonu był zamknięty.
Książniczka Ofelja
Kochana moja jusz wysłałem mamusie do Ciebie. Więzienia bardzo długiego lista do Ciem.
Tfoj Lilo
Dlaczego więzienia?
Mania
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Mniamuśnie wygląda ten latacz, szkoda że bałkonu był zamknięty.
Książniczka Ofelja
Tfoj Lilo
Dlaczego więzienia?
Mania
Maniu miauo być wzieła.
Lilo zawstydzony
Moli25 pisze:Oczekuje listu od mojej Ukochanej, Ciociu Dyktaturo
Fuks czekający niecierpliwie

Moli25 pisze:Oczekuje listu od mojej Ukochanej, Ciociu Dyktaturo
Fuks czekający niecierpliwie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 10 gości