DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 05, 2010 15:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

O rany! :cry:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto sty 05, 2010 15:42 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

... :cry:
CZY MA JESZCZE WILKAKORĘ ???
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Wto sty 05, 2010 15:44 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:... :cry:
CZY MA JESZCZE WILKAKORĘ ???

ma i łyka codziennie. zaczynam wierzyć że dzięki temu się tak dobrze czuje
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto sty 05, 2010 15:57 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

KIEDY SIĘ KOŃCZY ?
------------------------

wiga138

Post » Wto sty 05, 2010 15:58 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:KIEDY SIĘ KOŃCZY ?

jak przyjdę do domu to policze tabletki.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto sty 05, 2010 16:05 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

OK CZEKAM !!!
------------------------

wiga138

Post » Wto sty 05, 2010 16:14 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

biedny Pirat...
trzymamy kciuki!
jutro kończy się bazarek, mam nadzieję, że ludzie się zmobilizują i szybko prześlemy Ci pieniążki :1luvu:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto sty 05, 2010 16:17 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Leone pisze:biedny Pirat...
trzymamy kciuki!
jutro kończy się bazarek, mam nadzieję, że ludzie się zmobilizują i szybko prześlemy Ci pieniążki :1luvu:

dziękuję wam bardzo kochani :1luvu:

niestety szef jak przewidywałam odgrywa się na mojej pensji. co za sk...syn. jakby ktoś chciał zatrudnić wybitną, wykształconą, mądrą, błyskotliwą, niemieckojęzyczną 30 letnia kobietę to dajcie znać :kotek:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto sty 05, 2010 20:37 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratowi zostało jeszcze 55 tabletek, prawie 2 miesiące. Mam nadzieję, że wykorzysta do końca.

Siedzi sobie teraz obok, dystans z kuchni do pokoju to już coraz trudniejszy odcinek dla niego :cry: Zanoszę go do lózka a wam mówie dobrej nocki
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto sty 05, 2010 20:45 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratku kochanie, wolniutko, łapka za łapką, ale do przodu... proszę...

mocno trzymam kciuki.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro sty 06, 2010 8:56 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek wstał był dzisiaj lewą nogą, pcha się do drzwi wyjściowych na taras, ale go nie wypuszczam. Jeszcze zapalenie płuc mu potrzebne. Protestuje i bije mnie łapą 8O a potem przychodzi i skrzeczy jak żaba że chce na ręce.

Oszukuję go i do miseczki w której był zawsze Exigent wsypuję Renala. Wczoraj dał się nabrać :kotek:

Dziękuję wszystkim za kciuki!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro sty 06, 2010 9:42 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

jak zwykle trochę nie w temacie jestem... Piratkowi pogorszyło się? :cry:
Akima, z nowym rokiem... wytrwałości, niesamowitej siły, realizacji marzeń i pragnień, szczęścia i przeogromnego zdrowia Ci życzę :)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro sty 06, 2010 9:52 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

lusesita pisze:jak zwykle trochę nie w temacie jestem... Piratkowi pogorszyło się? :cry:
Akima, z nowym rokiem... wytrwałości, niesamowitej siły, realizacji marzeń i pragnień, szczęścia i przeogromnego zdrowia Ci życzę :)

Dziękuję za życzenia. Tobie również wspanialego Roku 2010, przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i kociaków.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro sty 06, 2010 10:50 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:Piratowi zostało jeszcze 55 tabletek, prawie 2 miesiące. Mam nadzieję, że wykorzysta do końca.

Siedzi sobie teraz obok, dystans z kuchni do pokoju to już coraz trudniejszy odcinek dla niego :cry: Zanoszę go do lózka a wam mówie dobrej nocki

Mam nadzieję, że mu trzeba będzie zaaplikować nastepną buteleczkę.
Czekam z niecierpliwością na wyniki badań ! Być może trzeba będzie mu zwiększyć dawkę.
------------------------

wiga138

Post » Śro sty 06, 2010 11:00 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:Piratowi zostało jeszcze 55 tabletek, prawie 2 miesiące. Mam nadzieję, że wykorzysta do końca.

Mam nadzieję, że mu trzeba będzie zaaplikować nastepną buteleczkę.
Czekam z niecierpliwością na wyniki badań ! Być może trzeba będzie mu zwiększyć dawkę.

On juz się niecierpliwi przy lekach, jeszcze mu muszę aspargin dołożyć. Dzisiaj po raz pierwszy nie chciał paszczy otworzyć
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]