moś pisze:Fakt, wczoraj ogladalam Shreka i tam byl taki tekst zamienionego w cialo kota osiolka:" mam juz dośc lizania wlasnego odbytu"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Fakt, wczoraj ogladalam Shreka i tam byl taki tekst zamienionego w cialo kota osiolka:" mam juz dośc lizania wlasnego odbytu"
kalair pisze:moś pisze:Fakt, wczoraj ogladalam Shreka i tam byl taki tekst zamienionego w cialo kota osiolka:" mam juz dośc lizania wlasnego odbytu"
![]()
Chat pisze:Shrek to podstawaMne sie podoba (z pierwszego chyba) numer z klamiacym Pinokio
moś pisze:Bolkowa pisze:Chciałam Plaskatki obejrzeć - no i zobaczyłam - pawia (Moś pewnie bo ciemny ale czemu z czubkiem), jeża (Budi? - końcówka igieł w ciemnym beżu), zachód słońca (czerwony ale pewnie to Ptyś prze filtr widziany) i pajęczynę (Arni we wzorki?)![]()
![]()
Bolkowa, co za plastyczne widzenie swiata![]()
jaki paw
w tej czesci trzeciej tez byl, jeszcze lepszyChat pisze:Shrek to podstawaMne sie podoba (z pierwszego chyba) numer z klamiacym Pinokio
trawa11 pisze:moś pisze:Herbatke i kawke, widac?
jestes pewną
kalair pisze:Co do Mośku, nie można być pewnym..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05, ruda_maupa, Silverblue, zuza i 64 gości