Gosiagosia pisze:Dziękuję Wam że moje karteczki sprawiają Wam przyjemność.
Po wpisie na wątku o przywróceniu Cassicy pomyślałam że wysyłanie takich karteczek jest infantylne.
Widziałam ten wpis i zrobiło mi się bardzo przykro. Nie chcialam ciągnąć tematu w tamtym wątku, bo ma inny cel, ale uważam, że był bardzo nie fair i delikatnie mówiąc - wyjatkowo niegrzeczny. Gosia pisze w wielu miejscach, nie tylko przesyłając karteczki, a jej życzenia często przypominają o wątkach, w których dawno nikt się nie odzywał. Natomiast autorka krytyki jej dobrych życzeń wypowiada się prawie wyłącznie w wątkach politycznych, a zupełnie nie widać jej wpisów w sprawach kocich. Ciekawe, czy byłaby równie surowa, gdyby ktoś zamiast serdecznych życzeń rozsyłał antypisowskie memy

Poza tym karteczki Gosi są urocze, Gosia wkłada dużo serca w to, żeby je wyszukać i w ten sposob powiedzieć nam "Dzień dobry"

Równie dobrze można by wyśmiać np. moją pasję do uszczęśliwiania wszystkich nagraniami z Placido. Przecież jeśli nie będziemy mogli wyrażać tu swobodnie naszych uczuć, zainteresowań, to forum będzie śmiertelnie nudne i za chwilę nikt tu nie zostanie.
link do wpisu w wątku o Kasi - casicy
viewtopic.php?f=5&t=214752&start=225