estre pisze:Cześć Kalairku!
Zszokowana byłam, że dziś tak późno wstałaś
Łetam..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:kalair pisze:estre pisze:Dzięki
Ze szmateksu
Przecież stamtąd są najfajniejsze rzeczy!
Dokładnie tak![]()
(pochwalę się, a coostatnio za 1zł kupiłam prawie nowe jeansy z ogromną ilością kieszeni i opcją związania nogawek - na wycieczki rowerowe idealne
)
charm pisze:Dokładnie tak![]()
(pochwalę się, a coostatnio za 1zł kupiłam prawie nowe jeansy z ogromną ilością kieszeni i opcją związania nogawek - na wycieczki rowerowe idealne
)
kalair pisze:estre pisze:Cześć Kalairku!
Zszokowana byłam, że dziś tak późno wstałaś
Łetam..
kalair pisze:No proszę! Naprawdę idzie super rzeczy wybrać. Też by mi się coś takiego na rowerek przydało.
estre pisze:charm pisze:Dokładnie tak![]()
)
Tak tanio to u mnie nie ma, ale jeansy kupuję po 20 złotych więc to i tak taniej jak te z wyprzedaży w House czy New Yorker
estre pisze:Robię za ozdobę pokoju![]()
kalair pisze:estre pisze:charm pisze:Dokładnie tak![]()
)
Tak tanio to u mnie nie ma, ale jeansy kupuję po 20 złotych więc to i tak taniej jak te z wyprzedaży w House czy New Yorker
Można taniej, jak na wagę. Tylko trzeba by pilnować, kiedy towar, wtedy fajne rzeczy idzie znaleźć.
kalair pisze:estre pisze:Robię za ozdobę pokoju![]()
Prezesiku, Ty jesteś najważniejszą, i najpiękniejszą ozdobą pokoju!
Kretki
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:
Można taniej, jak na wagę. Tylko trzeba by pilnować, kiedy towar, wtedy fajne rzeczy idzie znaleźć.
U nas są dostawy tylko dwa razy w roku.
Przywożą tirami, chowają na zaplecze i potem wynoszą.
Na wagę jest mało co. Większość wycena.
charm pisze:No tak, w roli ozdoby pokoju Prezes spisuje się idealnie![]()
tylko coś ta zabawka różowa niespecjalnie pasuje
kalair pisze:A u nas są dwa duże, i wobu jest wycena i waga.![]()
No, i idę zerknać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 9 gości