[WRO] Otis

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Najpiękniejsza kocia rasa to:

Ankieta wygasła Pon lut 01, 2010 12:20

europejski
29
71%
rosyjski niebieski
1
2%
syberyjski
0
Brak głosów
norweski leśny
2
5%
brytyjski krótkowłosy
0
Brak głosów
cornish rex lub devon rex
3
7%
maine coon
4
10%
perski
0
Brak głosów
syjamski lub tajski
1
2%
ragdoll
1
2%

Liczba głosów : 41

Post » Pon lut 08, 2010 10:13 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Czyżby nastąpił wielki powrót Otiskowej rodzinki na forum czy przedwcześnie się cieszę?
Jak z magisterką?
I najważniejsze pytanie - co u kotecków? Właśnie doczytałam, że Nila rujkuje i niezmiernie mnie ciekawi czy rudzielec molestuje Otisa i w ogóle co słychać.

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Pon lut 08, 2010 11:06 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

W piątek mam obronę, więc po niej dopiero powrócę na łono Miau.
Nila woła kocura, gardząc przy tym bezjajecznym Otisem, który nie ma pojęcia jak się odnaleźć w zaistniałej sytuacji.
=========================
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Pon lut 08, 2010 11:31 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

No to w piątek będą :ok:

ptaszydło

Post » Pon lut 08, 2010 11:58 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Otiskowa Mama pisze:Zagłosowałam Moniko :) Nila ma właśnie pierwszą ruję, woła chłopa dniami i nocami, więc wkrótce ją ciachniemy. Co u Mikiego? Znalazł nowy domek?

dzięki :1luvu: Miki nadal u mnie grzeje dupsko
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon lut 08, 2010 12:48 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

to kciuki za obronę :ok: :ok:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lut 13, 2010 12:08 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Uroczyście ogłaszam wszem i wobec, że Mamuśkę zwę od dziś: mgr inż. Mamuśka!!!
Jestem z niej taki dumny!
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Sob lut 13, 2010 15:20 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

gratulacje pani mgr.inż:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Sob lut 13, 2010 15:21 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

zapraszam na watek koteczki która jest u mnie od niedzieli bardzo potrzebujemy pomocy dla niej
viewtopic.php?f=1&t=107664&p=5597601#p5597601
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Sob lut 13, 2010 16:57 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Gratulacje!

ptaszydło

Post » Pon lut 15, 2010 16:09 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Po wielu tygodniach zaganiania Matki do pisania pracy magisterskiej, po długich godzinach "prasowania" jej spódnic, POWRACAMna miau!

Od jakiegoś czasu w domu panuje dziwna atmosfera. Nic z tego nie rozumiem, może Wam uda się ułożyć to wszystko w logiczną całość. Dziwną atmosferę tworzy para konkubentów zamieszkujących akurat ten sam lokal, co ja. Zwanych dalej: Otiskowa Mama i Otiskowy Tatuś.

Po pierwsze co znaczy zwrot: dość już życia na kocią łapę. Czyżbym się im sprzykrzył? A może ta wredna Nila otrudnia im życie? O czyją kocią łapę może chodzić: moją czy jej? No i o którą zasadniczo: przednią czy tylnią? Takie niejasne stwierdzenia są irytujące i frustrujące dla kociego-i tak ciężkiego (drzemka, jeść, drzemka, jeść, zbroić coś, drzemka, jeść)-życia.

Po drugie- Otiskowej przyczepiło się coś błyszczącego do serdecznego palca. Sugerowałem delikatnie zębami, że się przylepiło, a ona jakby nie widziała! Chodzi z tym żelastwem na palcu- no niedorzeczne!

Otiskowy gryzie pazury. Jakiś taki podminowany chodzi. Obecny- nieprzytomny. To naleje kotom herbaty zamiast wody, a to znowu częstuje Nilę ananasami- a nie-to normalne: przecież to jej typowa dieta...

Dbam o swój IMIDŻ. Myję futerko, układam się na dywanie w najdostojniejsze pozy. Wąsy zakręcam na wałki. Cóż tu dużo mówić: ma się zacięcie stylistyczne...ale po kim?! Patrząc jak Otiskowa zaczęła chodzić po domu do dresów w białych butach zaczynam wątpić w więzy krwi... Może jestem adoptowany??!!

Pomóżcie, bo ja tu zwiariuję. O co chodzi?
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Pon lut 15, 2010 21:33 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Otiskowa Mama pisze:Uroczyście ogłaszam wszem i wobec, że Mamuśkę zwę od dziś: mgr inż. Mamuśka!!!
Jestem z niej taki dumny!

:piwa:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 15, 2010 21:48 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

:piwa:
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Wto lut 16, 2010 14:15 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Otiskowa Mama pisze:Po wielu tygodniach zaganiania Matki do pisania pracy magisterskiej, po długich godzinach "prasowania" jej spódnic, POWRACAMna miau!

Od jakiegoś czasu w domu panuje dziwna atmosfera. Nic z tego nie rozumiem, może Wam uda się ułożyć to wszystko w logiczną całość. Dziwną atmosferę tworzy para konkubentów zamieszkujących akurat ten sam lokal, co ja. Zwanych dalej: Otiskowa Mama i Otiskowy Tatuś.

Po pierwsze co znaczy zwrot: dość już życia na kocią łapę. Czyżbym się im sprzykrzył? A może ta wredna Nila otrudnia im życie? O czyją kocią łapę może chodzić: moją czy jej? No i o którą zasadniczo: przednią czy tylnią? Takie niejasne stwierdzenia są irytujące i frustrujące dla kociego-i tak ciężkiego (drzemka, jeść, drzemka, jeść, zbroić coś, drzemka, jeść)-życia.

Po drugie- Otiskowej przyczepiło się coś błyszczącego do serdecznego palca. Sugerowałem delikatnie zębami, że się przylepiło, a ona jakby nie widziała! Chodzi z tym żelastwem na palcu- no niedorzeczne!

Otiskowy gryzie pazury. Jakiś taki podminowany chodzi. Obecny- nieprzytomny. To naleje kotom herbaty zamiast wody, a to znowu częstuje Nilę ananasami- a nie-to normalne: przecież to jej typowa dieta...

Dbam o swój IMIDŻ. Myję futerko, układam się na dywanie w najdostojniejsze pozy. Wąsy zakręcam na wałki. Cóż tu dużo mówić: ma się zacięcie stylistyczne...ale po kim?! Patrząc jak Otiskowa zaczęła chodzić po domu do dresów w białych butach zaczynam wątpić w więzy krwi... Może jestem adoptowany??!!

Pomóżcie, bo ja tu zwiariuję. O co chodzi?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

i oczywiście przyłączam się do Gratulacji Pani mgr inż. :mrgreen: :torte:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lut 16, 2010 15:19 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Gratuluję tytułu (to tak ja gibutkowa mama :D ) no i tego "żelastwa" :D :mrgreen: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lut 16, 2010 22:18 Re: [WRO] Otis i Nila: PRZYJAŹŃ TO ZWIERZĘ CHODZĄCE PARAMI dt!

Dziękuję kochane!
Obrazek

Otiskowa Mama

[poprzednia][następna]