Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzą Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Duża
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
A teraz chce podziękować schronisku dla zwierząt w Rudzie Ślaskiej za podanie do mnie namiarów na kociaki i tą drogą Bico i Bono maja domek Kochani w tym schronisku koty nie mają lekko ale jest iskierka nadziei na nowa kociarnie ( proszę zajrzyj do mojego podpisu ) i może jak każdy z nas kupi kalendarz to się uzbiera na te piękna kociarnie ??? Zapraszam w imieniu Rudzkich kotów , pomóżmy im razem , proszę ........................
Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co wyróżnia Was w tłumie.
Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Duża
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ciotko Petko fotki będą. Obiecuję To prawda ostatnio mało czasu mam na wszystko. Aisha jak tylko wracam z pracy nie odstępuje mnie na krok A jak w weekend wybieram się na studia to smutna jakaś się robi i wstaje ze mną o 5 rano i razem jemy śniadanko, w łazience też mi towarzyszy
Mam pytanko: jak wytłumaczyć Aishy, że odkurzacz nie jest strasznym potworem
Kotola pisze: Mam pytanko: jak wytłumaczyć Aishy, że odkurzacz nie jest strasznym potworem
Tak samo mniej więcej jak niektórym, że szpinak lub czernina są dobre
U mnie tylko Kajtuś nie ucieka w panice, ale też nie lubi.