niedokonca, ale było fajnieFemka pisze:Marcelibu była pewnie zachwycona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niedokonca, ale było fajnieFemka pisze:Marcelibu była pewnie zachwycona
przemo. pisze:JuniorM pisze:Dzień dobry. Moja mama, Marcelibu założyła mi nicka na forum. To mój pierwszy post na forum. Proszę o odpisanie.
Czesc Marcelinko, tu wujek Przemek. Michałek też ma konto na forum. Może sie dziś spotkamy ?
JuniorM pisze:przemo. pisze:JuniorM pisze:Dzień dobry. Moja mama, Marcelibu założyła mi nicka na forum. To mój pierwszy post na forum. Proszę o odpisanie.
Czesc Marcelinko, tu wujek Przemek. Michałek też ma konto na forum. Może sie dziś spotkamy ?
ale gdzie?
Femka pisze:oj tam, pozrzędzi i jej przejdzie
Marcelibu pisze:xandra pisze:nie było, była i znow nie było- balowalismy razem z dziecmi, wosk lalismy u moich rodziców
jak Moniulka pozwoli to powiem, co jej z wosku wyszłoalbo niech sama napisze
mnie dwa razy (bo sie wkurzyłam, ze takie dziwne cos) wyszło to samo - jajkoa ze planuję juz w nastepnym roku uczynic Was ciociami
to uznałam, ze jest to ciaza
![]()
Przemkowi wyszedł Mikołaj - ale serio! z brodą i workiem prezentow a Misiek wylosowałsłonia z podniesioną trąbą...
Ja nie napiszę....
Powiadomienia mi nie przychodzą... Coś ten mój e-mail nie halo chyba. Poprawić muszę.
JuniorM pisze:niedokonca, ale było fajnieFemka pisze:Marcelibu była pewnie zachwycona
xandra pisze:może dlatego że laptop jest słuzbowy i w razie jego uszkodzenia będzie musiała zapłacić?
JuniorM pisze:Dzień dobry. Moja mama, Marcelibu założyła mi nicka na forum. To mój pierwszy post na forum. Proszę o odpisanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 76 gości