ewung pisze:Cześć Inko Pigulinko
moja słodka dziewczynko![]()
Jovi
Ceść Joviśku
mój Skarbiśku
Moderator: Estraven
ewung pisze:Cześć Inko Pigulinko
moja słodka dziewczynko![]()
Jovi
annette88 pisze:Dzien dobry, ja na chwile, bo lece na zajecia dalej
MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzien dobry, ja na chwile, bo lece na zajecia dalej
Skrzydełka Ci wyrosły?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzien dobry, ja na chwile, bo lece na zajecia dalej
Skrzydełka Ci wyrosły?
nie.. gardło przestało nareszcie boleć, temp nie skacze.. a wyrzuty sumienia mam, że nie chodziłam, wiec wypije fervex, ide na wyklady i bede mieć spokój..
ale mam za to zafajnisty spływający do gardła katar i inny głos jakiś .. ale da sie przezyc
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzien dobry, ja na chwile, bo lece na zajecia dalej
Skrzydełka Ci wyrosły?
nie.. gardło przestało nareszcie boleć, temp nie skacze.. a wyrzuty sumienia mam, że nie chodziłam, wiec wypije fervex, ide na wyklady i bede mieć spokój..
ale mam za to zafajnisty spływający do gardła katar i inny głos jakiś .. ale da sie przezyc
Cioćku, nie choruj, prosę
Inka

annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzien dobry, ja na chwile, bo lece na zajecia dalej
Skrzydełka Ci wyrosły?
Cioćku, nie choruj, prosę
Inka
Dobrze, ale Ty też nie choruj![]()
bo Mruczka mi obiecała na siebie uważać, a poźniej..

annette88 pisze:hmm..
zbaczając z tematu Inki..
jak mnie się ostatnio podoba imię Irena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Nikag35 i 17 gości