Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ale to by mogło tłumaczyć dlaczego chłopaki tak wariują przy niej..
ajszus pisze:Kurcze, to co tak szybkoPrzeciez to malentasek jeszcze ...
olesia.b pisze:może tak sobie tylko podśpiewywała...
agul-la pisze:ale to by mogło tłumaczyć dlaczego chłopaki tak wariują przy niej..
ajszus pisze:Decyzja zapadla - bedzie Mela
![]()
![]()
ajszus pisze:agul-la pisze:ale to by mogło tłumaczyć dlaczego chłopaki tak wariują przy niej..
ale przeciez ona ma 3,5 miesiaca dopiero , czy wiecej?
agul-la pisze:nieuchronnie zmierza ku dorosłości
ajszus pisze:No jak 5 to juz inna sprawa, dojrzewa kobitka, co zrobic
agul-la pisze:a to nie ja kret udeptywał?za duzo tych futrzaków i sie gubię
ajszus pisze:Dobry wet i sie nie martw - najwyzej jak nie masz kasy, to ja pomoge
vadee pisze:ajszus pisze:Dobry wet i sie nie martw - najwyzej jak nie masz kasy, to ja pomoge
Ajszusku kochany, bardzo Ci dziękuję, jesteś kochana strasznie :*
Ale ja po prostu nie wiem, skąd mam wiedzieć, komu zaufaćkasa to najmniejszy problem
ajszus pisze:A ze swojego obecnego weta nie jestes zadowolona? POpytaj dziewczyn na forum, popatrz na wetow polecanych, gdy juz znajdziesz to wypytaj go o cos, zeby miec pewnosc, ze zna sie na rzeczyMUsi byc dobrze, zobaczysz
vadee pisze:ajszus pisze:A ze swojego obecnego weta nie jestes zadowolona? POpytaj dziewczyn na forum, popatrz na wetow polecanych, gdy juz znajdziesz to wypytaj go o cos, zeby miec pewnosc, ze zna sie na rzeczyMUsi byc dobrze, zobaczysz
z 1 strony mam, ale ona ma malenki zakładzik, a ja bym wolała supersprzęt, najlepiej taki, który sterylizuje bez otwierania brzuszka
to ja bym do "naszej" pani wet wysłałavadee pisze:ajszus pisze:Dobry wet i sie nie martw - najwyzej jak nie masz kasy, to ja pomoge
Ajszusku kochany, bardzo Ci dziękuję, jesteś kochana strasznie :*
Ale ja po prostu nie wiem, skąd mam wiedzieć, komu zaufaćkasa to najmniejszy problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 381 gości