Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masz już ropucha na składzie, jak mniemam?Fri pisze:ofrakcja opozycyjna Guerillas Buenosdias uaktywniła się i zwiera szeregi...
nie bój nic moś! będzie przewrót! władza trafi w ręce infantylnego luda! i piękny ropuch (w typie Che Guevarry) Cię dobudzi pocałunkiem...
a ten co z Gizmakiem pozował, nie nada sie?Fri pisze:aktualnie nie mamsama muszę powieki lewarkować
to ten, tego, nie baw sieu zapałkamiFri pisze:sio!wybył
do wtorku słomianam
a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!
pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
a ktoś go chciał?kalair pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
Nie wiem, ja swojego JJ nie pożyczam!
pluszak pisze:a ktoś go chciał?kalair pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
Nie wiem, ja swojego JJ nie pożyczam!
tekie cuś popularne za lamanszem, Warhammer sie nazywaFri pisze:pluszak pisze:a Fridłu nie ma z kimkalair pisze:Baby,spać! Merytorycznie!ten, tego, gdzie un jest wyjechany? figurkami wypadkiem nie suwa?
no, niestety mam...zostałam dzis nawet przez niego dwukrotnie podlana...
prześcieradło i koc w pralce, nie mam już na czym spać...
![]()
co snaczy "figurkami suwać?"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 66 gości