to wszystko wyłącznie o kotachTosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to wszystko wyłącznie o kotachTosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
Tosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
pozyczyć Ci Troll-Killera?Bungo pisze:Tosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
Tosza - to MIAŁO być o kotach i nawet jakiś czas BYŁO![]()
Ale mi Zołzy strollowały, a że moje koty są dość mało interesujące, to nawet nie mam jak się odgyźć
ziemowit pisze:pozyczyć Ci Troll-Killera?Bungo pisze:Tosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
Ale mi Zołzy strollowały, a że moje koty są dość mało interesujące, to nawet nie mam jak się odgyźć
ja??Bungo pisze:ziemowit pisze:pozyczyć Ci Troll-Killera?Bungo pisze:Tosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
A co - samobójstwo Ci się nie podoba? Cudzymi rękami chcesz to załatwić
Bungo pisze:A co - nie zauważyłaś na SWOIM wątku, że wieczór zaczął mi się kole południa![]()
Bo ja konsekwentna kobita jestem....
Femka pisze:Bungo pisze:A co - nie zauważyłaś na SWOIM wątku, że wieczór zaczął mi się kole południa![]()
u B.K.to już Cię zobaczyłam
ale TU Cię nie ma![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba Bungusiowi i Lusi należy się odrobina uwagi![]()
To nie do pomyśleniaskaskaNH pisze:Femka pisze:Bungo pisze:A co - nie zauważyłaś na SWOIM wątku, że wieczór zaczął mi się kole południa![]()
u B.K.to już Cię zobaczyłam
ale TU Cię nie ma![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba Bungusiowi i Lusi należy się odrobina uwagi![]()
Trollować własny wątek pisaniem o kotach?
Tosza pisze:Czytam i czytam i wiecie co-mam pytanie-czy mi się tylko wydaje, czy ten wątek dawno temu przestał być o kotach? Jest o nałogach, robótkach ręcznych,socjopsycho(pato)logii, wystroju wnętrz. Ale o kotach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 40 gości