Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:
Jakoś w tym roku wirusówki się rozpanoszyły... szkoda kociątek...
Agn pisze:Ja chciałam tylko dodać, że jak dzieci się bawią to zwykle sobie coś uszkadzają.![]()
Polecam jeszcze Corneregel. I dla pewności powtórzę - żadnego sterydu przy uszkodzeniach rogówki.
I kciuki trzymam, żeby Perełka nie musiała zaspokajać Twoich czarnowidztwowych zapędów.
Lidka pisze:Biedne slepko:((
Ale pociesz sie, ze ja wciaz prawie takie widze. Wprawdzie Duska nie ma uszkodzonej rogowki ale wciaz cos sie saczy. Jak dotad zadne krople nie pomogly.
Tosza pisze:Ja dziś wyglądam sama jak Perełka, obudziłam się z tak zapuchniętymi oczami, że ledwie widzę (zdarza mi sie sporadyczne, ale dotychczas puchło tylko jedno oko i nie mam pojęcia co to jest).Mam spuchnięte powieki u urosły mi poduszki pod oczami 9jakby mnie koto nawodnił podskórnie![]()
Sylwka pisze:Tosza pisze:Ja dziś wyglądam sama jak Perełka, obudziłam się z tak zapuchniętymi oczami, że ledwie widzę (zdarza mi sie sporadyczne, ale dotychczas puchło tylko jedno oko i nie mam pojęcia co to jest).Mam spuchnięte powieki u urosły mi poduszki pod oczami 9jakby mnie koto nawodnił podskórnie![]()
Też tak miewam i to jakieś cholerne uczulenie. Lekarka mi tłumaczyła, że wcale nie musi to być kontaktowa alergia właśnie w okolicach oczu tylko po prostu uczulenie objawia się w u mnie właśnie tam. Zdarzyło mi się obudzić i nie móc otworzyć oczu. Wyglądałam jak po walce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1225 gości