Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia essen pisze:przy fretce o kwiatkach na podłodze zapomnij![]()
kazdy zostanie wyeksmitowany z doniczki,a fretka szczesliwa ci przyniesie w pysku jej szczatki
(szczatki doniczki albo szczatki kwiatka
)
kasia essen pisze:juz po 5 minutach marszu zrobiło mi sie niedobrze a po nasteonych kilku zrobiłam sie blada i niezdolna do niczego,,chciało mi sie wymiotowac,miałam usta pelne piany i slinymodliłam sie zeby dosc z powrotem do domu i wymiotowac tam a nie na dworzu
jakos udało mi sie to powstrzymac,,,i w koncu całkiem mi przeszło,,,nie mam pojecia co to była za reakcja,,,,teraz boli mnie głowa ale juz mi lepiej a antybiotyk nazywa sie doxycyclin,
Nordstjerna pisze:kasia essen pisze:juz po 5 minutach marszu zrobiło mi sie niedobrze a po nasteonych kilku zrobiłam sie blada i niezdolna do niczego,,chciało mi sie wymiotowac,miałam usta pelne piany i slinymodliłam sie zeby dosc z powrotem do domu i wymiotowac tam a nie na dworzu
jakos udało mi sie to powstrzymac,,,i w koncu całkiem mi przeszło,,,nie mam pojecia co to była za reakcja,,,,teraz boli mnie głowa ale juz mi lepiej a antybiotyk nazywa sie doxycyclin,
Kurczę, a my się dziwimy, że koty na doxycyklinę źle reagują (Kaszmir i mój Kiciaty, którego to chyba wykończyło), to musi być straszne swiństwo!
kasia essen pisze:Sama nie jestemmam towarzystwo dwoch kotow,smierdziela i stada ryb
a tak na powaznie,rodzice tz juz mnie zaalarmowali ze jak tylko cos sie bedzie działo to mam dzwonic bez wzgledu na pore dnia i nocy i zaraz sie zjawia
ogolnie to nawet sie proponowali zebym do nich na te kilka dni przyszła a oni mnie do łozka poloza i beda sie opiekowac
jeszcze tego brakowalo
widac ze tesciowie na gwalt potrzebuja wnuka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1570 gości