Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Małgosiu i co z przesyłką ?
Jeśli dziś jej nie dostałaś to składam reklamację. Nie po to wysyłałam priorytetem żeby szła nie wiadomo ile a tydzień to wystarczająco długo a dziś mija tydzień.
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Małgosiu i co z przesyłką ?
Jeśli dziś jej nie dostałaś to składam reklamację. Nie po to wysyłałam priorytetem żeby szła nie wiadomo ile a tydzień to wystarczająco długo a dziś mija tydzień.
Nie wiem, Kochana, bo w pracy jestem. W domu będę bardzo późno, napiszę.
MalgWroclaw pisze:Patrzyłam, czy Pan Doktor idzie już, czy nie
Fasolka
Dodam, że Fasol (po drodze) wygrzebała się z kocyka i odsłoniła pyszczek. Powiedziałam: Fasol (nie chciałam, żeby jej wiało prosto w pyszczek), a Fasolka weszła dalej do torby i zasunęła łapką kocyk
Thorkatt pisze::ok:![]()
za was trzymam
a jeśli o przesyłkę chodzi , to sprawdz Ewa jej status na http://emonitoring.poczta-polska.pl/
Thorkatt pisze:Tak, to ten nr, ale musisz wpisac nawet te zera, ktore sa w nawiasie, ale bez nawiasu
Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:Tak, to ten nr, ale musisz wpisac nawet te zera, ktore sa w nawiasie, ale bez nawiasu
Tak właśnie wpisywałam i nie ma takiej przesyłki.
magdalena99 pisze:Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:Tak, to ten nr, ale musisz wpisac nawet te zera, ktore sa w nawiasie, ale bez nawiasu
w takim razie musisz to reklamować na tej poczcie gdzie nadawałaś przesyłkę
Ewa L. pisze:magdalena99 pisze:Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:Tak, to ten nr, ale musisz wpisac nawet te zera, ktore sa w nawiasie, ale bez nawiasu
Przesyłka się pojawiła ale ma status dostarczonej 6 lipca.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:magdalena99 pisze:Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:Tak, to ten nr, ale musisz wpisac nawet te zera, ktore sa w nawiasie, ale bez nawiasu
Przesyłka się pojawiła ale ma status dostarczonej 6 lipca.
Jakim cudem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 46 gości