Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Jak ja lubię takie dni gdy wszystko masz rozplanowane , cały dzień a tu nagle jeden telefon.
Nasza nowa koleżanka już się napracowała i rozchorowała. Podejrzewam że zjadł ją stres.
Dziś zadzwoniła z pracy liderka z pytaniem czy moga mi zabrać dwa dni z urlopu. Niestety na dzisiaj musiałam kategorycznie odmówić. Ani nie mam ciuchów wypranych, dopiero co był pan sprawdzać gaz i od 11 do 14 mam zakaz używania gazu, między 13 a 15 mają przyjechać zakupy z tesco a między 16 a 18 ma przyjść kominiarz. I dlatego przez cały dzień nie moge się ruszyć z domu.
Co do jutra to jeszcze nic nie wiem.
Ewa L. pisze:Moli25 pisze::lol: 5,98?
A to dobre
Tak - taki jest koszt dostawy. 5,20 zł musiałabym zapłacić za dojazd do sklepu w tą i z powrotem i jeszcze się na dźwigać a tu za 5.98 zł wniosą na 6 piętro pod same drzwi mieszkania
puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
właśnie doczytałam o Twoich planach....urlopowych![]()
![]()
Dziewczynki piękne![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze::lol: 5,98?
A to dobre
Tak - taki jest koszt dostawy. 5,20 zł musiałabym zapłacić za dojazd do sklepu w tą i z powrotem i jeszcze się na dźwigać a tu za 5.98 zł wniosą na 6 piętro pod same drzwi mieszkania
w Almie dostawy są gratis
i pyszne sosy pomidorowe maja do spagetti
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze::lol: 5,98?
A to dobre
w Almie dostawy są gratis
i pyszne sosy pomidorowe maja do spagetti
Tak ale w Almie jest dużo drożej np. 1 l mleka w kartonie kosztuje najtaniej 2,99 zł a w tesco 2,05 zł. A u mnie 10 l mleka schodzi mi w trochę ponad tydzień.
Poza tym teraz mają sporo obniżek na rzeczy których potrzebowałam o 35% - 40%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 981 gości