Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:Wstyd się przyznać na którą stronę tym razem dotarłamale wątek Ewy zawsze tak pędzi że nie ogarniam kiedy jest nowy
pannice przepiękne
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze::smokin: , a pro po , ile to już dni ?
203 dziś mija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze::smokin: , a pro po , ile to już dni ?
203 dziś mija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziś na imprezce byli sąsiedzi.![]()
Moja mama chciała mi nalać kieliszek wina ale odmówiłam ( nie piję bo od kilku lat po nawet niewielkiej ilości alkoholu źle się czuję więc wolę nie pić skoro mi nie służy).
Mój tatuś na to żebym wypiła za jego zdrowie. Zapytałam czy zapalić też mam za jego zdrowie i odpowiedział że tak.
Na to sąsiad podsunął mi paczkę pod nos i częstował swoimi. Gdy odmówiłam sąsiadka podsunęła swoje cienkie i też odmówiłam.
Sąsiad się zdziwił bo przecież paliłam. Odparłam że owszem nawet przeszło 25 lat.![]()
Naprawdę nawet mnie nie ciągnęło.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze::smokin: , a pro po , ile to już dni ?
203 dziś mija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziś na imprezce byli sąsiedzi.![]()
Moja mama chciała mi nalać kieliszek wina ale odmówiłam ( nie piję bo od kilku lat po nawet niewielkiej ilości alkoholu źle się czuję więc wolę nie pić skoro mi nie służy).
Mój tatuś na to żebym wypiła za jego zdrowie. Zapytałam czy zapalić też mam za jego zdrowie i odpowiedział że tak.
Na to sąsiad podsunął mi paczkę pod nos i częstował swoimi. Gdy odmówiłam sąsiadka podsunęła swoje cienkie i też odmówiłam.
Sąsiad się zdziwił bo przecież paliłam. Odparłam że owszem nawet przeszło 25 lat.![]()
Naprawdę nawet mnie nie ciągnęło.
no brawo!!!
jestem pełna podziwu![]()
szacun za wytrwałość
kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , dumny z Ciebie jestem jak nie wiem co , ale pilnuj się złego . Ja już tyle nie palę , a ciągnie . Oby Tobie było łatwiej![]()
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , dumny z Ciebie jestem jak nie wiem co , ale pilnuj się złego . Ja już tyle nie palę , a ciągnie . Oby Tobie było łatwiej![]()
Mnie jak na razie nie ciągnie i oby nie ciągnęło dalej
kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , dumny z Ciebie jestem jak nie wiem co , ale pilnuj się złego . Ja już tyle nie palę , a ciągnie . Oby Tobie było łatwiej![]()
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , dumny z Ciebie jestem jak nie wiem co , ale pilnuj się złego . Ja już tyle nie palę , a ciągnie . Oby Tobie było łatwiej![]()
Mnie jak na razie nie ciągnie i oby nie ciągnęło dalej
Tffffffaaarrda jezdeś
inga.mm pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , dumny z Ciebie jestem jak nie wiem co , ale pilnuj się złego . Ja już tyle nie palę , a ciągnie . Oby Tobie było łatwiej![]()
tyle czyli ile?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości