Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
Witaj .
Zapraszamy częściej ,choć jak pewnie widziałeś grozi to nieodwracalnym zwichrowaniem osobowości
hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
Witaj .
Zapraszamy częściej ,choć jak pewnie widziałeś grozi to nieodwracalnym zwichrowaniem osobowości
bez obaw, mnie już nic nie grozi
hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
Witaj .
kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
Witaj .
czyżby na zdjęciu ,za kotkiem stał stary poczciwy RM Grundig lub polski odpowiednik??
hutek pisze:Tydzień temu się dokocilem wbrew zdrowemu rozsądkowi
hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Przeczytałem cały wątek. I cieszę się że nie tylko ja jestem walnięty na punkcie kotów
Witaj .
czyżby na zdjęciu ,za kotkiem stał stary poczciwy RM Grundig lub polski odpowiednik??
dokładnie tak
kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Tydzień temu się dokocilem wbrew zdrowemu rozsądkowi
Wchodząc do nas rozsądek zostaw za drzwiami![]()
hutek pisze:kuba.kaczor13 pisze:hutek pisze:Tydzień temu się dokocilem wbrew zdrowemu rozsądkowi
Wchodząc do nas rozsądek zostaw za drzwiami![]()
tydzień temu go straciłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości