Jeszcze pamietam jak jechałam po laski z Kutna do Warszawy . Okazało się , że pierwszy pociąg jest , ale tylko w necie . W niedziele nie kursuje i o tym nie informują na infolinii

Filip się zapowiada na czarnuszka z zielonymi oczkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Patikujek pisze:To dobrze, że chociaż blisko miałaś, pewnie wyjechałaś pół godziny wcześniej niż musiałaś hehe
Tak i przez 15 min siedziałyśmy w samochodzie a drugie 15 min. krążyłyśmy po ulicy bo ja punktualny człowiek jestem i jak na 18 to znaczy że na 18.![]()
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Patikujek pisze:To dobrze, że chociaż blisko miałaś, pewnie wyjechałaś pół godziny wcześniej niż musiałaś hehe
Tak i przez 15 min siedziałyśmy w samochodzie a drugie 15 min. krążyłyśmy po ulicy bo ja punktualny człowiek jestem i jak na 18 to znaczy że na 18.![]()
Wiesz Ewuniu - dobrze zrobiłaś, że nie weszłaś wtedy wcześniej, bo czas przed wizytą adopcyjną jest dla mnie ważny - staram się najpierw kota dobrze nakarmić (w nowym domu zwykle nie chce jeść) i zamknąć w klatce lub transporterku, co przy niektórych płochliwych kotach nie jest wcale łatwe. Na dźwięk domofonu koty rozbiegają się po różnych kocich kryjówkach i nie jest łatwo je znaleźć, o zapakowaniu do transportera nie wspominając. Staram się zdążyć przed umówioną godziną, wcześniejsza wizyta sprawia czasem, że kot jedzie do nowego domu nienajedzony, albo trzeba go gonić po całym mieszkaniu, co jest dodatkowym stresem.
A Zuzia i Ty wyraźnie byłyście sobie przeznaczone
Patikujek pisze:Dobrze być punktualnym, ale czasem jak trudno... hehe
Ewa L. pisze:W poniedziałek miałam atak migreny.Tak silnego i długotrwałego bólu głowy jeszcze w życiu nie miałam. Wczoraj czułam się fatalnie i słabo więc poszłam do lekarza. Ten dał mi zwolnienie i skierował do neurologa.Nadal mam zawroty głowy i momentami czują się jak pijana.
Kotina pisze:Ewa L. pisze:W poniedziałek miałam atak migreny.Tak silnego i długotrwałego bólu głowy jeszcze w życiu nie miałam. Wczoraj czułam się fatalnie i słabo więc poszłam do lekarza. Ten dał mi zwolnienie i skierował do neurologa.Nadal mam zawroty głowy i momentami czują się jak pijana.
Ewciu, bardzo współczuję ... ataki migreny są podobno okropne![]()
Miewam bóle głowy, ale rzadko muszę ratować się prochem przeciwbólowym ...
pomaga kawa, coś słodkiego lub dobre jedzonko ewentualnie spanie
Ewuś, idź do tego neurologa, trzeba sprawdzić co jest przyczyną takich okropnych bólów głowy ...
będę trzymać kciuki![]()
za właściwą diagnozę i szybkie pozbycie się migreny
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 47 gości