Hej Nasze Słodziaki Wszystkie i Każde z osobna Przede wszystkim na sam wpierw witamy naszą zgubę,wszelki duch ... Witaj Kasiku z ekipą,jejku kope lat Kiedy myśmy sie widziały?a wiem,jak zakupy robiłam u CIę Jak zdrówko chłopców?mam nadzieję,ze już się uspokoiło
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim Wam za głosy na mojego Misiaka w konkursie Moja Duma
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Witajcie Dziewczyny Mysiol wiejskie pozazdrościły Ci tego pudła też takie pudełkowce z nich są ale twoje takie ładniutkie i teraz Kociambry będą ciotkę molestowały o takie cuś Buziaki dla Was ciepłe posyłamy
Danuś dziękujemy Aguś też uwielbiam takie luzaki w każdej pozie ,gęba mi się wtedy cieszy jakie kocię szczęśliwe A Twoja Nikutek to przeszczęśliwa jest,patrząc na jej niektóre pozy Kolorowe Kretki Inuś mrrrrrrr Sis TNX Ju
Brakło Misi trochę głosów,brakło,no ale moze w innym późniejszym konkursie się uda,zobaczymy Najukochańśza Kocia Rodzinko Ukochana Góraleczko w tym pudełku była torba ze skóry z któregoś bazarku kociego i Misi tak się zapodobało to pudło,że wszystko w nim robi,jeszcze tylko brakuje,żeby michy jej w nie wstawić