Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A Lafcia ma jakieś złe strony?Oczywiście poza ta na pysiu?
Noo...potrafi mocniej ugryźć, ale nie tak serio. Duużo je!Umie otwierać szuflady i szafki, i uczy innych!
E...to da się przeżyć....

bulba pisze:Dzień dobry Bożenko i śliczności Kreciowe![]()
![]()
Brzydko u nas dzisiaj, ale za to prawie piąteczek
A u nas jeszcze wiosna, ale chyba ostatni dzień. Temp.-17 st. kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka barszczyk czerwony gotuje.
leyla pisze:Witam:) pozdrowienia od Tosieńki, już po badaniach- nie ma obaw, nie ma żadnej wady wrodzonej. Pozostałości po infekcji dróg oddechowych, w poprzednim domu chyba nie miała zbyt dobrych warunków, ale powinno się wszystko unormować:) najważniejsze że serduszko nie ma żadnych poważnych zmian:D
Jeśli chodzi o Panią prof Pasławską z Wrocławia to mogę tylko potwierdzić te dobre opinie:) przemiła kobieta, ze świetnym podejściem, zbadała i wyjaśniła wszelkie wątpliwości![]()
Pozdrawiamy:D
No widzisz, ucałuj Tosieńkę mocno! I może jakiaś foteczka niuni??kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka barszczyk czerwony gotuje.
Mniam!!!
Poczęstujesz?Doberek Reniu!
leyla pisze:Witam:) pozdrowienia od Tosieńki, już po badaniach- nie ma obaw, nie ma żadnej wady wrodzonej. Pozostałości po infekcji dróg oddechowych, w poprzednim domu chyba nie miała zbyt dobrych warunków, ale powinno się wszystko unormować:) najważniejsze że serduszko nie ma żadnych poważnych zmian:D
Jeśli chodzi o Panią prof Pasławską z Wrocławia to mogę tylko potwierdzić te dobre opinie:) przemiła kobieta, ze świetnym podejściem, zbadała i wyjaśniła wszelkie wątpliwości![]()
Pozdrawiamy:D
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka barszczyk czerwony gotuje.
Mniam!!!
Poczęstujesz?Doberek Reniu!
A pewnie...z przyjemnością.Cały gar jest..Tylko nie wiem czy by Ci smakował.Nie mam dużego doświadczenia z barszczykiem czerwonym...Lepiej wychodzi mi biały...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 11 gości