Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 12:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Nie teraz, my lecimy w marcu.
Bierzesz dzieciaki?
Nocujesz?

U mnie?

Jeśli TAK to masz miejscówkę?Cztery sztuki?

:mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw gru 27, 2012 15:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Awzyciu!!!!! Dzieci jada na obozy narciarskie. Ja nie jade, bo mam popsute kolanka ( lata nart i koni jednak zrobily swoje.......).

Takze sztuk 2 - bez nocowania:-) Znaczy autko bys mogla tradycyjnie przenocowac, cio?:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw gru 27, 2012 15:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Cześć kotkins u Ciebie :) Obejrzałam wszystkie koty i Amelkę to ta biała barbii.Ja uważam że nie ma innego sposobu bo jeśli nie wykupi się tych kotek to umrą w mękach lub chore kociaki będą rodzić.Wiem że hodowcy są przeciwni temu,ale oni mają inne poglądy.Warto je ratować :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw gru 27, 2012 15:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Witanko poświąteczne! Ja się jeszcze urlopuję u rodziców. I dojadamy co nieco... Zrobiłam duuuużo pierogów z kapustą i grzybami, jak są amatorzy to zapraszam, dla wszystkich starczy :D . (A jak nie starczy to się dorobi :wink: ).
Ofelia kolęd nie chce śpiewać. Ale za to męczy nas (czyt.: zapewnia nieco ruchu po świątecznym obżarstwie) żeby jej rzucać myś-myś-myś. A później wyjmować spod łóżka. Może uda się w ten sposób zrzucić trochę sadełka. To znaczy może mi się uda, bo Ofelia, mam wrażenie, nawet trochę schudła :evil: . Zaczynam szukać sposobów na podtuczenie kociej anorektyczki.
Pieczony karp odpada... Tuńczyk z puszki też.

Miziawki dla Czworonożnych Kotkinsów, a dla Amelki buziaczek w plaskatego pysia.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 27, 2012 17:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Vailet-o cześć:)!!
I co Amelia się podoba?Nie martw się, ona się podba wszystkim dziewczynkom.Marzenie o kocie:żeby był biały...i żeby miał różowy nosek...i śliczne oczka i żeby był maleńki.
Amelka się wstrzeliwuje idealnie.Poza tym sikała po kątach, była totalnie nie-na-kolankowa i gryzła przy glaskaniu.Przypuszczam,że mała dziewczynka kochała ją nieco za bardzo...Bycie ładną bywa traumatyczne!

Neigh zrozumiałam z tego,iż:
- dzieci nie jadą bo jadą na obozy
- Ty nie jedziesz bo kolanka
- jedzie TŻ...i yyy... jeszcze jedna pani???? :mrgreen:
Hmmm...skoro TY ich wysyłasz to owszem, przenocuję samochód ale łobskiej babyto ja zapróg mój nie wpuszczę... :mrgreen:

A tak serio: jak chcecie i kiedy chcecie.
Zapraszamy.Tylko powiedzcie kiedy Wasz wylot i wlot.
Żeby Małż mógł powieźć Was na lotnisko.

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 18:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Się dogadamy. Rzym w styczniu jest zajefajny - byle pogoda była..........18stopni słońce + wyprzedaże............
Poza tym uparcie wolę Forum Romanum od Krupówek.......o tej porze roku zwłaszcza.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw gru 27, 2012 18:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Zara,zara...ja myślałam,że lecicie w Dolomity...aaaa...bo są ponoć loty "z nartami" :mrgreen:
Rzym jest zajefajny ZAWSZE.W styczniu jeszcze nie pada, pada tak marzec-kwiecień.
Rzym ma atmosferę.
Rzym pachnie.
Rzym...

Pogadamy...

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 18:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

MK był na zakupach.
Pierwsze dni przecen...no dawali koty w promocji,za 7,50.
Wziął jednego,zapakowali mu w rekalamówkę i przyniósł do domu...
To pluszak.
Fajny c'nie??

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 18:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Drugiego na razie nie wypakowaliśmy, ale jest bialy ,może się pobrudzić.
Wypakujemy pluszaka jak się będziemy chcieli nim pobawić:)

Obrazek

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 18:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

A nasze koty na to...znaczy : tam z tyłu są ptaszki.Latacze takie.W karmniku.
Ale nikt o tym nie wie bo NIGDY nikt tam nie spojrzał.
Persy...

Obrazek

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 19:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Fstydzem siem za niech.One som goopie!Ta Amelia, Lełon...ech fstyd.Jezdem zdeguzdowana!

Obrazek

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 19:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Królewna Amelcia:)

Obrazek

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

...a poza jej niedbała...

Obrazek

kotkins

Post » Czw gru 27, 2012 19:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Ryś pozdrawia białą damę ,też lubi torebki ale ma nieco inne gabaryty :)
Obrazek
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw gru 27, 2012 19:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- WYWIADÓWKI cd!:)

Twarzowe połączenie ten róż z beżem...choć nieco ryzykowne! :mrgreen:

kotkins

[poprzednia][następna]