Lilka Mrau pisze:Witamy się
Piękne kociaczki !!!
Witam, co u Was? jak Złośnik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Witamy się
Piękne kociaczki !!!
Lilka Mrau pisze:Szaleje jak zwykle, choinka zlozona w sylwestra bo kocio sam ja rozbieral po trochu xD
Poza tym rosnie, aktualnie ok 4,5 kg
strongbaby pisze:Gratuluje odwagi. Uzupełij sklep internetowy to będziesz miała jedną klijentkę zaklepanąJa się nadal boje otworzyć własnej działalności, może kiedyś spróbuje
strongbaby pisze:A Baśki nie sterylizujesz ?
Ktoś mi mówił, że kotki po paru dniach się przyzwyczaja do kaftanika. Mimi to nich nie należyBałam się, że w depresję wpadnie. Chowała się cały czas skulona po kątach, ciągle machając ogonem.
strongbaby pisze:Weź pod uwagę, że będziesz pewnie musiała je rozdzielić na parę dni. Albert atakował Mimi jak przyjechała od weta, i to nie była zachęta do zabawy tylko bardzo brutalne ataki. Uspokoił się dopiero po ok. 2 dniach (możliwe że to przez jej zapach po zabiegu). Potem chciał z nią normalnie szaleć, więc skakał na nią, ganiał, podgryzał, nie rozumiał dlaczego ona nie ma ochoty na zabawę. Mam nadzieję że to nie jest regułą i Baśka zachowa się jak przystało na 'siostrę'
Ja za sterylkę w Koterii zapłaciłam 100zł, jak byś była w Warszawie to polecam
strongbaby pisze:Chyba tylko Koteria ma tak tanio ze względu na swój profil. Obdzwoniłam wcześniej 3 przychodnie i w jednej 300zł a w dwóch pozostałych 250 + badania. Alberta też tam zabiorę, kastracja 80zł. Wpadaj do Warszawy, zostawisz rano koteczki skoczymy gdzieś pochodzić, kawusie a po południu będą gotowe do odbioru. I zostanie Ci 220 w kieszeni
MonikaMroz pisze:Ziemia![]()
![]()
![]()
Kobity żyjecie w ogóle![]()
![]()
![]()
Daj no foty jakieś dziewczyn. Przecież to już duże panny są. Pokaż no je
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1046 gości