Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 10, 2012 20:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
kocurzyca41 pisze:I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo.... :ryk: :ryk:

no..... a tym lekarstwem jest rycyna :ryk:
wszystkie dolegliwości po niej mijają :ryk:

młodej zapodałam cerutin i ibufen bo jakaś ciepła na czole.... a bakteryja mi zdechła w termometrze....

a Twój termometr na bakteryje chodzi? Mój na mrówki,ale zapomniałam nałapać.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob mar 10, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, gdybyś tak pojeździła tymi autobusami i tak radziła, to może kapitał byś zgromadziła :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob mar 10, 2012 20:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A właśnie następnym razem tak zrobię :twisted: .
Odwrócę sie i powiem- " Panie kochane, Wy to jeszcze nic, JA to dopiero byłam chora! Ale na szczęście cioteczna siostra mojej stryjecznej babki znalazła uzdrowiciela cudotwórcę...wyleczył mnie ze wszystkiego cudownym lekarstwem. Wydałam wszystkie pieniądze, ale warto było...nawet mi jeszcze troche zostało ".
I za żadne skarby świata nie powiem im, co to za cudowny znachor, i nie sprzedam

Chyba,że za odpowiednią zapłatę..... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 20:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

alab108 pisze:Gosiu, gdybyś tak pojeździła tymi autobusami i tak radziła, to może kapitał byś zgromadziła :ryk:

A tak, Alu, żebyś wiedziała :twisted: !
I nawet po bardzo długich błaganiach mogłabym owe cudowne lekarstwo sprzedac.
Mam 4 koty, więc, że tak powiem, surowca do produkcji tegoż nie brakuje :twisted: :twisted: :twisted: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 10, 2012 21:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ale byłaby receptura :ryk:
Obrazek

alab108

Post » Sob mar 10, 2012 21:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
alab108 pisze:Gosiu, gdybyś tak pojeździła tymi autobusami i tak radziła, to może kapitał byś zgromadziła :ryk:

Mam 4 koty, więc, że tak powiem, surowca do produkcji tegoż nie brakuje :twisted: :twisted: :twisted: .

a co Ty za specyfik z kociastych chcesz produkować????? 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 21:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A co, wiara czyni cuda :mrgreen: .
A tak poważnie...jak jeżdżę do bezdomniaków do śródmieścia, to jest przystanek przy szpitalu...
Nie raz wsiadają ludzie naprawdę chorzy.
Ale oni bardzo rzadko narzekają, czy rozpamietują swoje choroby.
Tym przeważnie zajmuja sie hipochondrycy :evil: .
I dla owych moje cudowne lekarstwo będzie :twisted: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob mar 10, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:

a co Ty za specyfik z kociastych chcesz produkować????? 8O 8O 8O 8O 8O

Reniusia, najpierw kociaste będą produkować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

vip

Post » Sob mar 10, 2012 21:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Reniusia, najpierw kociaste będą produkować :mrgreen: :mrgreen:

A...to rozumiem...Ty będziesz tylko zawijać w te sreberka....I jak w wierszyku...temu od brzega skórka od chleba a temu w środku gó....o po kotku... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:

A...to rozumiem...Ty będziesz tylko zawijać w te sreberka....I jak w wierszyku...temu od brzega skórka od chleba a temu w środku gó....o po kotku... :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Renia, popłakałam się! :ryk:

vip

Post » Sob mar 10, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No właśnie i Gosia rozkręci interes :ryk:
Obrazek

alab108

Post » Sob mar 10, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

alab108 pisze:No właśnie i Gosia rozkręci interes :ryk:

Z Zosi to za wiele nie będzie, ale taki Aluś, albo Punio spokojnie nadrobią :ok: .

vip

Post » Sob mar 10, 2012 21:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Renia, popłakałam się! :ryk:

A...tylko zapomniałam Cię ostrzec....Świstak co zawijał w te sreberka to biedny siedzi,bo sreberka były kradzione....Musisz zatem uważać...A tak ogólnie to interes wydaje mi się :ryk: całkiem trafiony...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 21:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

To w coś innego będe zawijać...może w gazety :mrgreen: .
A za półfabrykat do produkcji leku to mnie nie zamkną...to będzie taka przeróbka surowca wtórnego :mrgreen: .

vip

Post » Sob mar 10, 2012 21:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:To w coś innego będe zawijać...może w gazety :mrgreen: .
A za półfabrykat do produkcji leku to mnie nie zamkną...to będzie taka przeróbka surowca wtórnego :mrgreen: .

Nie,nie w gazetę to mało atrakcyjnie...Wiesz,że liczy się ładne opakowanie...Może jakieś złotka by się wykombinowało....
Półfabrykat jak najbardziej legalny....Można tylko kolorek zmienić i olejków eterycznych dodać.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]