Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:-o matko!-ale bym poszalała!
Szura-najmysi mama pisze:kropkaXL pisze:-o matko!-ale bym poszalała!
Nio![]()
Fajne, nowiutkie kocyki dla kotów ostatnio kupilam, a Monika spodnie ze skóry
kropkaXL pisze:a właściwie wszystko poza skaretami i majtkami kupuję w szmatexach-tanio i fajne rzeczy,a w mojej sytuacji nie jest to bez znaczenia
kropkaXL pisze:No!-a wetowi w Ostródzie jeszcze inne bajki opowiadała!
I powiedziała mi i Anecie,że jakby miała psiaka szukającego domu,to ona przygarnie!
Gdy zapytałam czy ma psy,to powiedziała,że miała kilka,ale jeden zginął pod kołami,a pozostałe uciekły![]()
![]()
Powiedziałam twardo,że w zyciu bym jej żadnego zwierzaka nie powierzyła i wetka tez mnie poparła!
Baba zaczerwieniła sie i zmyła się jak niepyszna!-myślę,że już do Morąga nie trafi-przynajmniej nie do mojej lecznicy!
Szura-najmysi mama pisze:kropkaXL pisze:a właściwie wszystko poza skaretami i majtkami kupuję w szmatexach-tanio i fajne rzeczy,a w mojej sytuacji nie jest to bez znaczenia
No to masz takl samo jak ja![]()
kropkaXL pisze:Tia!-kochają zwierzątka baaaardzo i z tej miłości do uspienia przynoszą,bo kasy na operacje żałują!-a baba terenówką przyjechała i to niezłą!![]()
![]()
kropkaXL pisze:.
Bella to przesłodkie stworzonko-odpłaca mi miłością wielką i przywiązaniem za to ,że ją od smierci wyratowałam(miała być uśpiona)
kropkaXL pisze:często chęć ratowania zwierząt jest odwrotnie proporocjonalna do zawartości portfela.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 1193 gości