Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 10:31 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Orzesz cholera jasna :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie mar 11, 2012 10:33 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

kropkaXL pisze:-o matko!-ale bym poszalała!

Nio :D

Fajne, nowiutkie kocyki dla kotów ostatnio kupilam, a Monika spodnie ze skóry :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie mar 11, 2012 10:37 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

No!-a wetowi w Ostródzie jeszcze inne bajki opowiadała!
I powiedziała mi i Anecie,że jakby miała psiaka szukającego domu,to ona przygarnie!
Gdy zapytałam czy ma psy,to powiedziała,że miała kilka,ale jeden zginął pod kołami,a pozostałe uciekły :evil: :evil: :evil:
Powiedziałam twardo,że w zyciu bym jej żadnego zwierzaka nie powierzyła i wetka tez mnie poparła!
Baba zaczerwieniła sie i zmyła się jak niepyszna!-myślę,że już do Morąga nie trafi-przynajmniej nie do mojej lecznicy!
Szura-najmysi mama pisze:
kropkaXL pisze:-o matko!-ale bym poszalała!

Nio :D

Fajne, nowiutkie kocyki dla kotów ostatnio kupilam, a Monika spodnie ze skóry :ok:

Ja właściwie wszystko poza skaretami i majtkami kupuję w szmatexach-tanio i fajne rzeczy,a w mojej sytuacji nie jest to bez znaczenia :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie mar 11, 2012 10:41 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

kropkaXL pisze:a właściwie wszystko poza skaretami i majtkami kupuję w szmatexach-tanio i fajne rzeczy,a w mojej sytuacji nie jest to bez znaczenia :oops:

No to masz takl samo jak ja :mrgreen:

kropkaXL pisze:No!-a wetowi w Ostródzie jeszcze inne bajki opowiadała!
I powiedziała mi i Anecie,że jakby miała psiaka szukającego domu,to ona przygarnie!
Gdy zapytałam czy ma psy,to powiedziała,że miała kilka,ale jeden zginął pod kołami,a pozostałe uciekły :evil: :evil: :evil:
Powiedziałam twardo,że w zyciu bym jej żadnego zwierzaka nie powierzyła i wetka tez mnie poparła!
Baba zaczerwieniła sie i zmyła się jak niepyszna!-myślę,że już do Morąga nie trafi-przynajmniej nie do mojej lecznicy!

No horror :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja zastanawiam sie gdzie ci ludzie maja wstyd 8O Gdzie mieści sie im rozum i taka zwykła przyzwoitośc :|
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie mar 11, 2012 10:45 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

To prymitywna baba!-ale za to jaka wygadana!!!!!-taka typowa wsiowa mądrala(nie obrażając porządnych mieszkańców wsi-bo sama do wsi mam ogromny sentyment i tęsknię za czasami,gdy nie chciałam jeździć nigdzie indziej niż do Babci na wieś!)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie mar 11, 2012 10:50 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Szura-najmysi mama pisze:
kropkaXL pisze:a właściwie wszystko poza skaretami i majtkami kupuję w szmatexach-tanio i fajne rzeczy,a w mojej sytuacji nie jest to bez znaczenia :oops:

No to masz takl samo jak ja :mrgreen:

I ja. :ok: :ok: :ok:

Co za babol wstrętny.. :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 11, 2012 11:02 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Obym takich nie napotykała na swojej drodze,bo nie ręczę,że będę zachowywała się kulturalnie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 11, 2012 11:16 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Najgorzej, że wielu z takich ludzi uważa się za kulturalnych i współczującym zwierzętom :twisted: I tu juz ręce i cycki opadają bo co byś nie mowila, odbija sie jak od ściany :|
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie mar 11, 2012 11:26 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Tia!-kochają zwierzątka baaaardzo i z tej miłości do uspienia przynoszą,bo kasy na operacje żałują!-a baba terenówką przyjechała i to niezłą! :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 11, 2012 11:29 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Dzień dobry :D
Kasiu, czy ból karku już mniej dokucza?

kropkaXL pisze:Tia!-kochają zwierzątka baaaardzo i z tej miłości do uspienia przynoszą,bo kasy na operacje żałują!-a baba terenówką przyjechała i to niezłą! :evil: :evil: :evil:

Oczywiście od każdej reguły bywają wyjątki, ale często chęć ratowania zwierząt jest odwrotnie proporocjonalna do zawartości portfela. :|

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie mar 11, 2012 12:51 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Witaj Beatko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Troszke lepiej jest,ale leki cały czas biorę :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 11, 2012 13:04 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

kropkaXL pisze:.

Bella to przesłodkie stworzonko-odpłaca mi miłością wielką i przywiązaniem za to ,że ją od smierci wyratowałam(miała być uśpiona :( )

zwierzeta uratowane z rak smierci inaczej okazuja milosc, wdziecznosc... Bardziej doceniaja najmniejszy drobiazg, najmniejszy gest i jakos bardziej uczucia okazuja. Ale z ludzmi podobnie jest: tak naprawde dopiero wtedy cos docenimy szczerze, kiedy to stracimy, albo o maly wlos bysmy stracili...
Bella wie, ze Ty ja kochasz bezwarunkowo, ze moze Ci ufac, polegac na Tobie, ze jej samej nie zostawisz gdy znow bedzie w potrzebie... I to samo pewnie chcialaby Tobie powiedziec na swoj sposob :) :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 11, 2012 13:06 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

kropkaXL pisze:często chęć ratowania zwierząt jest odwrotnie proporocjonalna do zawartości portfela. :|

oj, niestety bardzo czesto, to prawda... Bo te osoby ktore maja chudy portfel maja za to serce kipiace miloscia, a im zasobniejszy portfel tym serca do zwierzat proporcjonalnie mniej.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 11, 2012 15:00 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

No prawda-niestety!
Tylko to nie ja napisałam-coś Ci się z cytowaniem skiepściło 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 11, 2012 17:00 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella striptizerka :)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]