Moja Gromadka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 11:03 Re: Moja Gromadka :)

bozena640 pisze:
ruda32 pisze:i co ? jak dziecko zdiagnozowali?
ja chodziłam na wizyty jak sama uważałam ,że trzeba
nikt tego nie odmówi
jakbym sobie odpuściła nie wiem jak teraz Kuba by radził sobie
ale różne przychodnie są ,różni specjaliści i różne podejście do problemu
nie wiem jak pomóc :(

Ale w poradniach nie zawsze trafiają się dobrzy lekarze :? Mój syn ma dyslekcję i po pierwszej wizycie dowiedziałam się że on tak całkiem to nie jest normalny bo jest mańkutem - ta pani już nie pracuje w tej przychodni ale niesmak pozostał

A mi niesmak pozostał po tym jak chciałam ochrzcić małego i tamtejszy probosz mi pwiedział, jak zapytalam o niedziele - "takie" dzieci nie maja wstępu na msze
nie powiedział, nieślubne, czy cos w podobie ale użył słowa "takie" jakby było co najmniej trendowate. pomijajac fakt ze mnie tak wpienil, bo kazal mi na sptoaknie sciaganc ojca dziecka, zmienili mi date, a chrzestni juz mieli wolne zalatwione na moj termin, (palant nawet nie przyszedl - a ja go nie zapraszalam, do koscioa mogl sobie wejsc ale nie do domu - jeszcze mi wyjechal zebym za pozno nie robila imprezy bo nie bedzie mial czau przysjc) proboszcz gadal z nami tak ze jakby ktos z boku słuchal to by stwierdzil ze ja go chyba zerznelam gdzies pod płotem,i zmarnowalam zycie bo urodizlam dziecko ktoregoon nie odwiedza i nie placi na nie, mi wyjechal ze mam z siebie damy nie robic bo usiadlam bokiem do luja, chrzestnego nie rozgrzeszyl bo mieszkal z dziewczyna bez slubu, a potem w dzien chrztu jak poszlam placic wyszedl do poczeklani pelnej jakis moherow z tekstem - A stać cię wieć wyjechałam mu ze nie bo w tym tygodniu dawałam na kreske, rzuciłam mu 50zł i poszłam do domu.
Do kościola nie chodze bo ja jestem z slubu cywilnego wiec tez nie mam wstepu na msze :evil:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 17, 2012 11:10 Re: Moja Gromadka :)

nie no ręce opadają :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 17, 2012 11:21 Re: Moja Gromadka :)

a zapomialabym
tamtego proboszcza juz nie ma - przeniesli go bo na dziwki chodzil i popijal a na mnie i brata patrzyl z niesmakiem ze bez slubu sie ....

A w tym roku na kolęde przyszedl jakis stary trep i pyta malego czy umie sie przezegnac
ja mu na to ze on nie mowi - to najpierw mnie zjebal ze koty nie schowane, bo wyszly akurat jak wlazlo to to i obwachac mu kiecke chcialy, potem ze swiatlo nie takie, potem ze swieczki mam zapalic. w koncu otworzyl niby przyadkiem na jakism tam wersecie o niemowach, ze to dzialanie zlych mocy itp i potem usiadl i zapytal czy zrozumialam przeslanie, czy kojarze kto mnie przeklnal jak w ciazy bylam ze dziecko mi nie mowi bo to sa demona moce i dodal ze mam isc na rekolekcje to wszytsko sie ulozy
kurka no zapomnialam isc a pewnie Filip by zaczal moiwc po powrocie

a ktoras koleda w stecz u matki bylam i tez jakis stary grzyb przyszedl i pyta czy do kosciola chdzimy z malym , mowie ze nie bo nie mamy wstepu na msze bo jestesmy nie slubni, ze proboszcz tak powiedzial a on na to - Bo On mial taka misje od Boga

Wiec drogie panie jak wam ksiadz kiedy krwi na psuje to on ma taka misje od Boga

z każda kolęda mam coraz większą ochote zmienic wyznanie - te w sumie mi przypisano jako dziecku, nikt nie pytal czy chce
pozukam takiej gdzie nie ma tych hipokrytów księzy co przeklna człowieka za własne uczynki :evil:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt lut 17, 2012 11:22 Re: Moja Gromadka :)

Cześć Gromadziu! :1luvu: Duża Wam coś kupiła z okazji Dnia Kota? :mrgreen: Bo myśmy nic nie dostali, no ale przeżyjemy :wink: :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lut 17, 2012 11:28 Re: Moja Gromadka :)

Karolka ja Cię podziwiam! Ja to bym już dawno w jakimś psychiatryku wylądowała...taki ktoś nazywa się księdzem, no cóż..mnie też nikt o wyznanie nie pytał tylko narzucił i efekt taki, że nie chodze do kościoła. Może Ty się przeprowadź do Opola to założymy jakąś sektę i będziemy kasę na bezdomne zwierzęta wydawać :twisted:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lut 17, 2012 11:29 Re: Moja Gromadka :)

joszko89 pisze:Cześć Gromadziu! :1luvu: Duża Wam coś kupiła z okazji Dnia Kota? :mrgreen: Bo myśmy nic nie dostali, no ale przeżyjemy :wink: :ok:

Witaj Ciociu z kociastymi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duża jak wieczorem wróci z pracy to może coś nam da :roll:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lut 17, 2012 11:32 Re: Moja Gromadka :)

Karolek(ona) pisze:a zapomialabym
tamtego proboszcza juz nie ma - przeniesli go bo na dziwki chodzil i popijal a na mnie i brata patrzyl z niesmakiem ze bez slubu sie ....

A w tym roku na kolęde przyszedl jakis stary trep i pyta malego czy umie sie przezegnac
ja mu na to ze on nie mowi - to najpierw mnie zjebal ze koty nie schowane, bo wyszly akurat jak wlazlo to to i obwachac mu kiecke chcialy, potem ze swiatlo nie takie, potem ze swieczki mam zapalic. w koncu otworzyl niby przyadkiem na jakism tam wersecie o niemowach, ze to dzialanie zlych mocy itp i potem usiadl i zapytal czy zrozumialam przeslanie, czy kojarze kto mnie przeklnal jak w ciazy bylam ze dziecko mi nie mowi bo to sa demona moce i dodal ze mam isc na rekolekcje to wszytsko sie ulozy
kurka no zapomnialam isc a pewnie Filip by zaczal moiwc po powrocie

a ktoras koleda w stecz u matki bylam i tez jakis stary grzyb przyszedl i pyta czy do kosciola chdzimy z malym , mowie ze nie bo nie mamy wstepu na msze bo jestesmy nie slubni, ze proboszcz tak powiedzial a on na to - Bo On mial taka misje od Boga

Wiec drogie panie jak wam ksiadz kiedy krwi na psuje to on ma taka misje od Boga

z każda kolęda mam coraz większą ochote zmienic wyznanie - te w sumie mi przypisano jako dziecku, nikt nie pytal czy chce
pozukam takiej gdzie nie ma tych hipokrytów księzy co przeklna człowieka za własne uczynki :evil:

Mój syn po kłutni na lekcji religi z księdzem postanowil zostać ateistą i tak mu dobrze
Ksiądz na stopie prywatnej bardzo sympatyczny człowiek
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Pt lut 17, 2012 11:33 Re: Moja Gromadka :)

Myszolandia pisze:nie no ręce opadają :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Obrazek

Obrazek

Mysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Buziaczki ślemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bozena640

Post » Pt lut 17, 2012 11:34 Re: Moja Gromadka :)

joszko89 pisze:Karolka ja Cię podziwiam! Ja to bym już dawno w jakimś psychiatryku wylądowała...taki ktoś nazywa się księdzem, no cóż..mnie też nikt o wyznanie nie pytał tylko narzucił i efekt taki, że nie chodze do kościoła. Może Ty się przeprowadź do Opola to założymy jakąś sektę i będziemy kasę na bezdomne zwierzęta wydawać :twisted:

Do takiej sekty też się chętnie zapiszę :ok:

bozena640

Post » Pt lut 17, 2012 11:39 Re: Moja Gromadka :)

bozena640 pisze:
joszko89 pisze:Cześć Gromadziu! :1luvu: Duża Wam coś kupiła z okazji Dnia Kota? :mrgreen: Bo myśmy nic nie dostali, no ale przeżyjemy :wink: :ok:

Witaj Ciociu z kociastymi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duża jak wieczorem wróci z pracy to może coś nam da :roll:

na pewno kupi, Duża Was kocha :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lut 17, 2012 11:41 Re: Moja Gromadka :)

sa księża i księża - z powółania i z zawodu
znam takiego co jest bardzo fajny, i zaklnąc potrafił, chodzi w spodenkach i koszulce, ofrganizuje dzieciakom takie krótkie wyjazdy do swojego ośrodka - byłam raz jako opiekunka do tej bandy w zastepstwie za kogos (akurat trafiłam na dzieci nie biedne a takie co rodzice zwietrzyli darmowy wyjazd i pozapisywali dzieci) po pierwszym turnusie pan ze schroniska co po resztki jezdzil nie mial co zabierac, a do nas 3 razy na dzien jezdzil bo przesmradzaly i zarcie szlo do kosza, wielkie chwalenie komorkami, gadzetami, kasa i w ogole ale ja ich poustawialam i chodzily jak zegarki :D

Karolek(ona)

Post » Pt lut 17, 2012 11:51 Re: Moja Gromadka :)

Witaj Bożenko :)
Witajcie koteczki, dla was samych ciepłych chwil życzymy z okazji dnia kota :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt lut 17, 2012 12:40 Re: Moja Gromadka :)

matko i córko, ale rzeczy!! u mojego chłopaka na kolędzie też ksiądz mnie wyśmiał (choć mnie nie zna i ani na oczy mnie nie widział), że studiuję psychologię. I rzucił: psycholog nie zawsze dobrze wychowa dziecko. Dobrze, że ciulowi w sutannie to nie grozi, bo same obłąkańce by łaziły! Wrrrr!!
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt lut 17, 2012 12:41 Re: Moja Gromadka :)

z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać i najlepsze życzenia dla kociaków złożyć :) wielu smacznych przekąsek dziś i zawsze !! :kotek:
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt lut 17, 2012 13:26 Re: Moja Gromadka :)

Z okazji DNIA KOTA

Obrazek

życze wszystkim kotkom, takiego błogiego leniuchowania :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia][następna]