Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Uważajcie na xylometazolin.Jest silnie uzależniający,ja 2 lata temu nie potrafiłam go odstawić,poczytałam sobie fora i oczom nie wierzyłam ilu ludzi jest uzależnionych od niego.Nie wiem czy a zwierzaki też działa.
A on kicha tak w ciągu dnia?
wanilia03 pisze:Filemon , jutro jest umówiony na wizytę u weterynarza , więc mam nadzieję że zainteresują się nim konkretnie i w końcu wyleczą z kataru. Nie wiem co ten konował u którego byliśmy wcześniej zapodał mu do uszek ale Filuś dalej się drapie od dwóch dni , i ma brudne uszka mimo czyszczeniadziś kończy się nam Unidox a poprawy nie ma , wygląda to tak jakby po kilku dniach polepszenia ogólnej kondycji znowu nastąpiło pogorszenie .Mało je suchej karmy dostaje głównie mokrą i świeże gotowane mięsko
Sierść nie wygląda dobrze mimo iż się myje
W schronisku najwidoczniej albo go nie leczyli albo faszerowali złym lekiem , bo prawda jest taka że gdy antybiotyk nie przynosi oczekiwanych efektów to się go zmienia a nie wciąż podaje kotkowi .
Wie o tym każdy porządny weterynarz , więc tamtejszy jest niekompetentnym konowałem i tyle. Teraz już wiem że proces przywrócenia Filusiowi 100 % formy będzie trwał długo . Ale zrobię wszystko co trzeba by mu pomóc i by był zdrów
Wybaczcie że się nie odzywam tutaj na bieżąco ale jestem zatroskana moim Filusiem i nie mam ochoty za bardzo udzielać się na forum
Filemon jest teraz na pierwszym miejscu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()