Jeść nie dajesz i się dziwisz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:kalair pisze:Ja?!Za co?
![]()
![]()
![]()
![]()
NIE wiesz??![]()
Pochwalasz Kitusia, że drze japę
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Moja Dzidzia znowu siedzi pod szafką z chrupami i żebrze o kabanoski...ja się
DAJ!![]()
A nie dam.....na dziś koniec.Dostały po 19 od Tż jak z pracy przyszedł.
Petka pisze:Jak głodny to się drze.
Petka pisze:Jak głodny to się drze.
kalair pisze:Oczywiscie ze pochwalam, bo w slusznym celu drze!![]()
Caragh pisze:Petka pisze:Jak głodny to się drze.
Jeść nie dajesz i się dziwisz.kalair pisze:Oczywiscie ze pochwalam, bo w slusznym celu drze!![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ daje! Tylko mowie, on ostatnio ponad norme chce jeść no i nie nadążam z uzupełnianiem michy.![]()
Absolutnie nie słusznym!
kalair pisze:Ojtamojtam, on najlepiej wie, ile mu trzeba, nie nie wolno klocic sie z kotem.![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Ojtamojtam, on najlepiej wie, ile mu trzeba, nie nie wolno klocic sie z kotem.![]()
![]()
Jak to nie wolno. Wystarczy ze mu powiem, ze jak się nie zamknie, to nic nie dostanie
![]()
![]()
Duża tak naprawdę mówi, Ciociu![]()
bulba pisze:Na dobranoc powiem, że Cypul potrafi godzinami przesiadywać przy szafce, gdzie trzymam kocie żarełko i przysmaki. Siedzi i patrzy, jakby się modlił do tej szafki a oprócz tego drze mordkę, żeby przypadkiem nie przeoczyć tej kociej modlitwyDobrze, że szafka odpowiednio zabezpieczona gumkami recepturkami, bo pewnie nic już by w niej nie było
Koty to mądre i sprytne istotki
![]()
Buziaki Kochane i dobrej nocki
kalair pisze:Asztozolzajedna!![]()
![]()
Duza, jak Ty sie nie poprawisz..NO!![]()
kalair pisze:Caragh pisze::ryk:![]()
Jakby się nie darł, to by uszło
Jasne!
kalair pisze:bulba pisze:Na dobranoc powiem, że Cypul potrafi godzinami przesiadywać przy szafce, gdzie trzymam kocie żarełko i przysmaki. Siedzi i patrzy, jakby się modlił do tej szafki a oprócz tego drze mordkę, żeby przypadkiem nie przeoczyć tej kociej modlitwyDobrze, że szafka odpowiednio zabezpieczona gumkami recepturkami, bo pewnie nic już by w niej nie było
Koty to mądre i sprytne istotki
![]()
Buziaki Kochane i dobrej nocki
Boszzz..glodzi Cypulka.. Masakra.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], PanPawel i 117 gości