Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:a ile wkupne![]()
Marcelibu pisze:A pociągi jakowe do Łodzi to jeszcze jeżdzom...?
Georg-inia pisze: (...)We wtorek 1 maja świętujemy! Prognozy pogody co prawda jeszcze wtorku nie obejmują, ale do poniedziałku włącznie upał i słońce, więc mam nadzieję, że pogoda wytrzyma ten jeden dzień chociaż.
Zapraszamy wszystkich na nasze podwóreczko, będziemy grillować, chłodzić piwko w misce z wodą, oblewać Bunkier, gadać o kotach i nie tylko, można z TZ-tami i psiami!
dilah pisze:Georg-inia pisze: (...)We wtorek 1 maja świętujemy! Prognozy pogody co prawda jeszcze wtorku nie obejmują, ale do poniedziałku włącznie upał i słońce, więc mam nadzieję, że pogoda wytrzyma ten jeden dzień chociaż.
Zapraszamy wszystkich na nasze podwóreczko, będziemy grillować, chłodzić piwko w misce z wodą, oblewać Bunkier, gadać o kotach i nie tylko, można z TZ-tami i psiami!
a czy ja jako świeżak forumowy i jako niekotylionek, nadaję się z TŻ-etem na taką imprę
nie będziemy natretnym gościem upichcimy i pójdźimi dalej
magdaradek pisze:Marcelibu pisze:A pociągi jakowe do Łodzi to jeszcze jeżdzom...?
jeżdżom jeżdżom
tylko nie na dworzec fabryczny
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:Marcelibu pisze:A pociągi jakowe do Łodzi to jeszcze jeżdzom...?
jeżdżom jeżdżom
tylko nie na dworzec fabryczny
Moniś, nie odebrałam telefonu od Ciebie bo najzwyczajniej w świecie nie słyszałam - remontowaliśmy Bunkier - wiertarki i te rzeczy. Jak wygrzebałam telefon to była 23.00![]()
Trzeba na Kaliską, a to nawet lepiej, bo stamtąd jest autobus aż pod nasz dom właściwiekiedy przyjedziesz? bo może by Cię jakoś odebrać?
Marcelibu pisze:Jaki ankohol przywieźć?
Bo nie wiem, czy 1-szego (2-giego?) będą u Wasz otwarte sklepy.
dagmara-olga pisze:jak przygotowania?
Georg-inia pisze:pełną parą. Nie ma jeszcze 10.00 a my oba z TŻ-tem już upocone i zmęczone porządkowaniem, bo pracujemy od 7 rano. Ale nic to - będzie snicnie
klempusia pisze:Georg-inia pisze:pełną parą. Nie ma jeszcze 10.00 a my oba z TŻ-tem już upocone i zmęczone porządkowaniem, bo pracujemy od 7 rano. Ale nic to - będzie snicnie
no przeciez to nie lepiej sprzatac PO imprezie? i tak goscie nabrudza;-)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości