Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 21:05 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

To są dredy nie pierze :twisted:
Celowo zostawione, żeby lepiej chwyciło :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sty 17, 2011 21:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

AYO pisze:To są dredy nie pierze :twisted:
Celowo zostawione, żeby lepiej chwyciło :roll:

AYO, pisałam o sobie. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 17, 2011 21:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

mi się podobają... a ze nie widziałam AYO wcześniej, to bardzo mi do Ciebie pasują :D i aż myślę jak by było bez nich i nie wiem. :mrgreen: ale się inteligentnie wypowiedziałam...

podsumowując - bardzo dodaja 'wdzięku' takie loczki

round-eyes

Od: Czw paź 21, 2010 8:55

Post » Pon sty 17, 2011 21:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Kończąc temat moich piór..

roun-eyes - zapuściłam włosy po długim czasie chodzenia z jeżykiem typu "materacyk" i dziewczyny z miau poznały mnie właśnie jako osobę z krótkimi włosami.
To ostatnie podrygi zdychającej ostrygi bo nie ma nic gorszego niż starzejące się babsko, któremu się wydaje, że jest jeszcze rusałką :mrgreen:
Przedtem dorobiłam się wspomnianej wyżej ksywki bo zawsze miałam na głowie kudłaty zamęt :mrgreen:

amen
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon sty 17, 2011 21:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Obrazek :1luvu:

fryzura NAWILŻYĆ , NABŁYSZCZEĆ i będzie śliczności
za to MINA :ryk:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pon sty 17, 2011 21:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

"schowałam" twarz bo miałam pokazać fryzurę :mrgreen:

A z resztą się zgadzam - to samo powiedziała sprawczyni tego zamieszania - po prostu małego "wstrząsa" mam :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon sty 17, 2011 22:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

super fryzura :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon sty 17, 2011 22:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

shira3 pisze:
SecretFire pisze: Pokazujcie zdjecia, to rano obejrze.
Się robi :)
Obrazek :1luvu:

widzę podobieństwo do tej AYO
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... eBOsud1LYC
:ryk:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 17, 2011 22:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

AYO, bardzo ciekawe sprężynowanie, sie mi podoba, odmładza zdecydowanie :ok: . A co sie ma niby stac po tych 48 h ? 8O

Dorotka, masz tempo szalone :ok: Widac, ze jestes genialnie zorganizowana i nie marnotrawisz zczasu. I bardzo Ci zalezało na tej zmianie. To sie czuje. Życie zmieniasz kobieto wiesz ? :mrgreen: Teraz juz tylko jakiegos przystojniaka brakuje :mrgreen: O takiego :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sty 17, 2011 23:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

przyda się ....
do noszenia kartonów.....
i nie tylko :wink: 8) :D :P
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pon sty 17, 2011 23:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

EdytaB_a

Post » Wto sty 18, 2011 8:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Cześć Słonka! :)
Jak minęła nocka? Jak humorki z rana?
Ja ledwo się zwolkłam z wyra, ale za oknem słońce wschodzi.
Może wreszcie będzie ładna pogoda.

AYO pisze:Przecież ja nawet taką ksywkę miałam - kudłata :mrgreen:

Jak mój Ptysiek - też mówię na niego Kudłaty :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 18, 2011 13:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Wpadam na krotko, bo masa pracy mnie zalewa i te glupie poduczanie "szefowej". Mi sie tam fryzura Twoja AYO spodoba. Kiedys tez tak podobnie wygladalam :-)

Psiamusia...ja chetnie jestem dobrze zorganizowana, bo to mi daje pewnosc, ze jest ok. Robie listy i odhaczam co juz zalatwione itd. No i lubie organizowac, ale nie w tak krotkim czasie...

Dzis mi idzie ale super zle, bo kaszel mnie dopadl, glowa strasznie boli i nos kapie. Teraz to juz naprawde i do mnie przeziebienie doszlo. Herbatka z cytryna nic nie daje. Chciala bym isc na zwolnienie, ale za duzo do roboty. Ale jak lepiej nie bedzie, to pojde, przyzekam! Nie bede sie przesilac, bo moje sily jeszcze potrzebuje pozniej.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 18, 2011 13:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Dorotko, sama połykaj beta glukanu.
I kuruj się, Słonko! :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 18, 2011 13:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Chyba Cię myślami ściągnęłam :twisted:
Już się zaczynałam martwić :twisted:
Dobrze kombinujesz - nie przeforsuj się :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]